• Bogdan Drašković priredio spektakularan meč: Trijumf zrenjaninskog borca na Kupu nacija

    Jedan od najatraktivnijih mečeva u petom izdanju međunarodnog kik-boks i boks spektakla „Kup nacija“, održanog u subotu u Novom Sadu, bio je u disciplini K1, u kategoriji 64 kilograma, gde su snage odmerili Bogdan Drašković i Nikola Stojanović.   Takmičar Kluba borilačkih sportova Internacional Ekometal komerc iz Zrenjanina Bogdan Drašković pobedio je jednoglasnom odlukom sudija […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Bogdan Drašković priredio spektakularan meč: Trijumf zrenjaninskog borca na Kupu nacija

    Jedan od najatraktivnijih mečeva u petom izdanju međunarodnog kik-boks i boks spektakla „Kup nacija“, održanog u subotu u Novom Sadu, bio je u disciplini K1, u kategoriji 64 kilograma, gde su snage odmerili Bogdan Drašković i Nikola Stojanović.

     

    Takmičar Kluba borilačkih sportova Internacional Ekometal komerc iz Zrenjanina Bogdan Drašković pobedio je jednoglasnom odlukom sudija i još jednom pokazao da se radi o odličnom mladom borcu.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Rvači Srbije na pripremama u Španiji: I mladi Zrenjaninci u seniorskoj postavi

     

    – Protivnik je spreman ušao u ring i dobro se borio. Prva runda je bila njegova, ali sam u druge dve uspeo da izvučem pobedu. Jedino mi je žao što nisam više radio i još više pokazao šta umem. U svakom slučaju, zadovoljan sam pobedom. Od organizatora sam čuo da je naš meč bio jedan od najboljih na reviji i da će me ponovo zvati da učestvujem – izjavio je za portal zrenjaninski.com Bogdan Drašković.

     

    Iako nije bio na domaćem terenu, Bogdan je imao ogromnu podršku sa tribina. Publika ga je zdušno bodrila svaki put kada bi krenuo u akciju.

     

    – Bilo je te večeri u Maloj sali SPENS-a puno mojih prijatelja i poznanika iz Zrenjanina. Dosta njih me je prvi put gledalo uživo i drago mi je da sam opravdao njihova očekivanja – istakao je Drašković.

     

    bogdan drašković
    Sa trenerom Goranom Zečevićem (Foto: Privatna arhiva)

     

    Predstavljao Srbiju na Svetskom prvenstvu

     

    Mladi zrenjaninski borac nedavno se vratio iz Portugalije gde je, kao član reprezentacije Srbije, učestvovao na Svetskom prvenstvu u kik-boksu. Nažalost, tamo nije uspeo da se domogne medalje. U prvom meču je savladao takmičara iz Australije, ali je u drugom, gde su presuđivale nijanse, izgubio od Izrealca, koji je bio drugi nosilac u grupi.

     

    Bogdan je prošlog meseca učestvovao i na drugom po redu bokserskom Memorijalu „Miroslav Popović“, održanom u beogradskom hotelu Majdan. U kategoriji do 64kg savladao je protivnika Nikolu Kneževića prekidom u četvrtoj rundi.

     

    – Nadam se da ću ostvariti još dosta pobeda, i u boksu i u kik-boksu. Naredne godine me očekuje Evropsko prvenstvo u kik-boksu, koje će biti održano u Atini, a planiram da izađem i na sva druga međunarodna takmičenja. Očekujem da ću se na njima pokazati u najboljem svetlu – poručio je Drašković.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Na kraju, on se zahvalio svom dugogodišnjem treneru Goranu Zečeviću na velikoj podršci, zatim Milošu Onđošu iz Industrija gym-a, koji mu je pomogao da ode na Svetsko prvenstvu, kao i velikom prijatelju Vildanu Žišku iz „Farme zdravlja“.

     

    bogdan drašković
    Foto: zrenjaninski.com

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport