• Blistavo izdanje plivača Proletera: Kadeti prvaci, u riznici još 75 medalja!

    Na prvenstvu Vojvodine u plivanju za pionire, kadete, juniore i apsolutno, koje je održano u Kikindi, takmičari Plivačkog kluba Proleter iz Zrenjanina osvojili su ukupno 75 medalja.   Na prvenstvu je učestvovalo više od 330 plivača a Proleter je nastupio sa 53 takmičara.   PROČITAJTE JOŠ: Zadrugar ostvario sjajne rezultate na karate turniru „Beogradski pobednik“ […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Blistavo izdanje plivača Proletera: Kadeti prvaci, u riznici još 75 medalja!

    Na prvenstvu Vojvodine u plivanju za pionire, kadete, juniore i apsolutno, koje je održano u Kikindi, takmičari Plivačkog kluba Proleter iz Zrenjanina osvojili su ukupno 75 medalja.

     

    Na prvenstvu je učestvovalo više od 330 plivača a Proleter je nastupio sa 53 takmičara.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Zadrugar ostvario sjajne rezultate na karate turniru „Beogradski pobednik“

     

    U ekipnom plasmanu, kadeti Proletera osvojili su prvo a pioniri i juniori drugo mesto.

     

    Čak osam zlatnih medalja je osvojila Lara Lilić, šest Ognjen Kovačević, a pet Viktorija Trankulov. Zlato su osvojili i Kadar Balaž (2), Nevena Petraš, Ana Gancov (3), Lena Stolijkovski i ženska štafeta 4×100 mešovito.

     

    Zlatom su se okitili i Pavle Stojanov (dve), Ognjen Milovanović, Marko Krečev, Bogdan Kekenj, Lena Kralj i muška štafeta 4×50 slobodno.

     

    Srebro su osvojili Mikša Jenovai, Kadar Balaž (2), Mihajlo Jovičin, Viktorija Trankulov, Nevena Petraš (3) i Ana Gancov (2).

     

    Srebrne medalje osvojili su i Pavle Stojanov, Mateja Janković, Ognjen Milovanović (dve), Kasja Blažin (četiri), Lena Kralj, ženske štafete 4×50 slobodno i 4×50 mešovito i muška štafeta 4×50 mešovito.

     

    Bronzu su osvojili Mikša Jenovai (2), Kadar Balaž (3), Mihajlo Jovičin (2), Lena Stoiljkovski, Viktorija Trankulov, Nevena Petraš, Sara Delić i muška štafeta 4×100 slobodno.

     

    Bronzane medalje su osvojili i Ognjen Borić (dve), Marko Krečev, Mateja Janković, Milica Cvetkov i ženske štafete 4×50 slobodno i 4×50 mešovito.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Ekipu su vodili treneri Milorad Radišić, Ivana Borić i Nikola Gogić.

     

    Osam medalja za karatiste Zrenjanina na međunarodnom turniru „Beogradski pobednik“

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport