• BEZ PORAZA U ZRENJANINU: Košarkašice Srbije savladale i Rusiju!

    Košarkašice Srbije savladale su večeras u Zrenjaninu selekciju Rusije rezultatom 77:63 u drugom kolu Grupe D Evropskog prvenstva. Prethodno su, u četvrtak, pobedile Belorusiju rezultatom 55:53.   Naredni meč protiv Belgije je šansa da se izbori plasman u četvrtfinale takmičenja.   Izabranice Marine Maljković su se ovim trijumfom usamile na čelu grupe, kao jedina selekcija […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    BEZ PORAZA U ZRENJANINU: Košarkašice Srbije savladale i Rusiju!

    Košarkašice Srbije savladale su večeras u Zrenjaninu selekciju Rusije rezultatom 77:63 u drugom kolu Grupe D Evropskog prvenstva. Prethodno su, u četvrtak, pobedile Belorusiju rezultatom 55:53.

     

    Naredni meč protiv Belgije je šansa da se izbori plasman u četvrtfinale takmičenja.

     

    Izabranice Marine Maljković su se ovim trijumfom usamile na čelu grupe, kao jedina selekcija bez poraza i ujedno su obezbedile plasman u drugu rundu takmičenja.

     

    Pročitajte još: Košarkašice Srbije pobedom startovale na Evropskom prvenstvu

     

    Srbija je i na kraju prvog poluvremena vodila sa 41:32. U prvom delu igre Srbija je postepeno stvarala i povećavala prednost. Proradio je i šut sa distance, dok je odbrana ostala na istom, visokom nivou.

     

    Odlična igra srpskih košarkašica nastavljena je i u drugom poluvremenu.

     

    Narednu utakmicu košarkašice Srbije igraju u Kristalnoj dvorani u nedelju, 30. juna, od 20.30 časova, protiv selekcije Belgije.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport