• BANATSKI CVET: REDOVNO POLAGANJE ZA UČENIČKA ZVANJA

  ZRENJANIN – Karate klub „Banatski cvet“ iz Zrenjanina organizovao je redovno polaganje za učenička zvanja. Polaganje je proteklo veoma uspešno, a četvoro kandidata je bilo pohvaljeno.     Za žuti pojas 9. KYU položio je Matija Popmijatov.   Za oranž pojas 8. KYU položili su: Nenad Milutinović, Davor Balaž, Nebojša Lolić, Evelin Nikolić, Georgije Simikić, Nikola […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  BANATSKI CVET: REDOVNO POLAGANJE ZA UČENIČKA ZVANJA

  ZRENJANIN – Karate klub „Banatski cvet“ iz Zrenjanina organizovao je redovno polaganje za učenička zvanja. Polaganje je proteklo veoma uspešno, a četvoro kandidata je bilo pohvaljeno.

   

   

  Za žuti pojas 9. KYU položio je Matija Popmijatov.

   

  Za oranž pojas 8. KYU položili su: Nenad Milutinović, Davor Balaž, Nebojša Lolić, Evelin Nikolić, Georgije Simikić, Nikola Marjanović i Vuk Petković.

   

  Za crveni pojas 7. KYU položili su: Slađana Mićić, Adrian Kelemen, Damjan Ludoški i Milica Radosav.

   

  Za plavi pojas 2 4. KYU položio je: Ivan Frenc.

   

  Za plavi pojas 1 3. KYU položili su: Sanja Mrkajić i Rade Mrkajić.

   

  Za braon pojas 1 1. KYU položila je: Dunja Diklić.

   

  Tročlana komisija je pohvalila kandidate Nenada Milutinovića, Nikolu Marjanovića, Damjana Ludoškog i Dunju Diklić.

   

  banatski cvet

   

  Polaganju su prisustvovali predsednik Skupštine kluba Cvijetko Pavlović, predsednik kluba Nikola Vukelić i sekretar Milica Metikoš, a tročlanu komisiju koja je ispitala kandidate činili su Goran Samolovac (6. dan), Nikola Vukelić (3. dan) i Stefan Vasić (2.  dan).

   

  – Izuzetno sam zadovoljan kako su kandidati bili pripremljeni. Pokazali su veoma dobro znanje, što govori da naši sportski stručnjaci dobro i kvalitetno rade sa decom. Treniramo do kraja juna i onda nam sledi pauza do 14. avgusta kada ćemo početi sa pripremama u Karađorđevom parku. Zahvalio bih se roditeljima, deci i svojim saradnicima na odličnoj saradnji – istakao je predsednik kluba Nikola Vukelić.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Sport