• Atletski klub Proleter dobio dve državne prvakinje! (Foto)

    Na državnom prvenstvu u višeboju, koje za za vikend održano u Sremskoj Mitrovici, Atletski klub Proleter dobio je dve državne prvakinje.   Atletičarka Angela Terek u seniorskoj konkurenciji, u sedmoboju, osvojila je prvo mesto, sa 3.980 bodova.   Ovo je rezultat koji nas posebno raduje – ističe trener Mladen Grujić. – Angela se posle povrede […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Atletski klub Proleter dobio dve državne prvakinje! (Foto)

    Na državnom prvenstvu u višeboju, koje za za vikend održano u Sremskoj Mitrovici, Atletski klub Proleter dobio je dve državne prvakinje.

     

    Atletičarka Angela Terek u seniorskoj konkurenciji, u sedmoboju, osvojila je prvo mesto, sa 3.980 bodova.

     

    Ovo je rezultat koji nas posebno raduje – ističe trener Mladen Grujić. – Angela se posle povrede i pauze vratila na najbolji način. Osvojila je i titulu državne prvakinje, ali i postavila lične rekorde u skoku u dalj i u trci na 800 metara.

     

    Titulu državne prvakinje ponela je i Anastasija Kašaš u konkurenciji starijih pionirki. Anastasija je u pionirskom šestoboju osvojila 3.592 boda. Bila je odlična i u svojoj disciplini, u trci na 80 metara sa preponama.

     

    Pročitajte još: Džudisti Proletera opet pokazali da su među najboljima (Foto)

     

    Discipline u šestoboju su 100 metara prepone, skok u vis, bacanje kugle, 200 metara, skok u dalj, bacanje koplja i 800 metara.

     

    U šestoboju, takmičari se bore u disciplinama 80 metara prepone, skok u vis, bacanje kugle, skok u dalj, bacanje koplja i 800 metara.

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport