• Atletski klub Banat učestovao na ekipnom prvenstvu Srbije U18

    Atletski klub Banat iz Zrenjanina učestvovao je na ekipnom prvenstvu Srbije U18 (mlađe juniorke) i u konkurenciji 16 klubova osvojio deveto mesto. Na ovom prvenstvu, Banat je najbolje plasirani zrenjaninski klub.   Dobrom plasmanu kluba doprinela je Dunja Sikima pobedom na 800 metara rezultatom 2:10,70. Dunja je pobedila i na 400 metara i istrčala lični […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Atletski klub Banat učestovao na ekipnom prvenstvu Srbije U18

    Atletski klub Banat iz Zrenjanina učestvovao je na ekipnom prvenstvu Srbije U18 (mlađe juniorke) i u konkurenciji 16 klubova osvojio deveto mesto. Na ovom prvenstvu, Banat je najbolje plasirani zrenjaninski klub.

     

    Dobrom plasmanu kluba doprinela je Dunja Sikima pobedom na 800 metara rezultatom 2:10,70. Dunja je pobedila i na 400 metara i istrčala lični rekord – 58,12.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Sedam medalja za karatiste Zrenjanina na Sportskoj olimpijadi

     

    Lični rekord ostvarila je i štafeta 4×100 metara, u sastavu Una Jovanović, Renata Labat, Nađa Nepregaća i Dunja Sikima, rezultatom 53,12.

     

    Jelena Mastilović u skoku uvis preskočila je letvicu na 135 centimetara, a Maja Mandić u skoku udalj ostvarila je skok od 4,85 metara.

     

    Jelena Mastilović bacila je kuglu 8,70 metara.

     

    Renata Labat trčala je 100 metara prepone, Nađa Nepregaća 100 metara, a Lena Berkov 1.500 metara.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – Ovo je veliki uspeh za mlade atletičarke Banata. Sa dve pobede, Dunja Sikima je potvrdila svoju sjajnu formu. To je odlična vest jer Dunju u subotu očekuje takmičenja u Slovenskoj Bistrici, gde će trčati 800 metara – kaže za portal zrenjaninski.com trener AK Banat Petar Tankosić.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport