• Atletičari Proletera učestvovali na dva jaka takmičenja i pokazali klasu

    Atletičari Proletera iz Zrenjanina učestvovali su na dva jaka takmičenja, ujedno i pripremna za državna prvenstva koja slede u narednim nedeljama.   U Bekeščabi, na međunarodnom atletskom mitingu, nastupilo je pet atletičara Proletera.   PROČITAJTE JOŠ: Šampioni se vratili kući: Osvajačima medalja priređen emotivan doček (Foto)   Ivan Garaj je u seniorskoj konkurenciji osvojio prvo […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Atletičari Proletera učestvovali na dva jaka takmičenja i pokazali klasu

    Atletičari Proletera iz Zrenjanina učestvovali su na dva jaka takmičenja, ujedno i pripremna za državna prvenstva koja slede u narednim nedeljama.

     

    U Bekeščabi, na međunarodnom atletskom mitingu, nastupilo je pet atletičara Proletera.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Šampioni se vratili kući: Osvajačima medalja priređen emotivan doček (Foto)

     

    Ivan Garaj je u seniorskoj konkurenciji osvojio prvo mesto u bacanju diska, rezultatom 43,85 metara. Ognjen Popov je u trci na 2.000 metara takođe osvojio zlato, rezultatom 6:30, kao i njegov klupski kolega Andrej Radivojkov, koji je prvo mesto osvojio u trci na 100 metara kod pionira. Tea Mašić je u kategoriji pionirki, u bacanju diska, osvojila treće mesto. Takmičio se i Ivan Bajin u bacanju diska i kugle.

     

     

    Odlični i na Otvorenom prvenstvu centralne Srbije

     

    Na Otvorenom prvenstvu centralne Srbije, koje je održano u Kruševcu, takmičilo se osam atletičara Proletera.

     

    Ivan Garaj je kod seniora osvojio zlatne medalje u disku, rezultatom 44,69 i kugli – 13,94 metara. U seniorskoj konkurenciji prvi je bio i Velibor Nikolić u trci na 800 metara, sa rezultatom 1:58,26. Jovan Milošev, takođe u seniorskoj konkurenciji, osvojio je prvo mesto u trci na 110 metara sa preponama.

     

    Mlađa juniorka Teodora Antonić osvojila je prvo mesto u trci na 400 metara, rezultatom 1:01,59 a na 100 metara osvojila je treće mesto.

     

    Tea Mašić je pobedila u bacanju diska a treća je bila u kugli. Petra Dimitrijević bila je prva u trci na 400 metara sa preponama, sa rezultatom 1.09,50, što joj je lični rekord.

     

    Ivan Bajin bio je treći u bacanju diska. Ivan je disk bacio 27,70 metara što mu je novi lični rekord. Ognjen Popov je na 3.000 metara postavio novi lični rekord – 9:55.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Boks klub Banat našao se među četiri najuspešnije ekipe u Srbiji

     

    – Zadovoljan sam nastupima. To su za nas bila pripremna takmičenja i provera forme za prvenstva države koja će se održati u julu u Novom Pazaru – kratko je prokomentarisao Mladen Grujić, trener AK Proleter.

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport