• Atletičari Proletera se sa državnog prvenstva vratili sa četiri medalje

    Sa državnog prvenstva u atletici za mlađe juniore, koje je proteklog vikenda održano u Sremskoj Mitrovici, atletičari Proletera vraćaju se sa četiri medalje.   Jovana Gladić osvojila je zlatnu medalju u disciplini 2000 metara stipl čez rezultatom 7.45. Zlatom se okitio i njen klupski kolega Vojislav Gagić u istoj disciplini. Njegov rezultat je 6.32.   […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Atletičari Proletera se sa državnog prvenstva vratili sa četiri medalje

    Sa državnog prvenstva u atletici za mlađe juniore, koje je proteklog vikenda održano u Sremskoj Mitrovici, atletičari Proletera vraćaju se sa četiri medalje.

     

    Jovana Gladić osvojila je zlatnu medalju u disciplini 2000 metara stipl čez rezultatom 7.45. Zlatom se okitio i njen klupski kolega Vojislav Gagić u istoj disciplini. Njegov rezultat je 6.32.

     

    Srebrnu medalju osvojila je Anastasija Kašaš u disciplini 100 metara sa preponama, a bronzanu Jovan Milošev u disciplini 400 metara sa preponama.

     

    Pročitajte još: ZLATNI PLIVAČ: Nikola Aćin uspeo da se domogne B olimpijske norme!

     

    – Izuzetno sam zadovoljan rezultatima mlađih juniora. Pogotovo što je ovo bilo izborno takmičenje za reprezentaciju i očekujem da će dva prvaka, atletičari Proletera Jovana i Voja, biti pozvani u državni tim – kaže trener Mladen Grujić. – Zadovoljan sam i rezultatima u ovoj sezoni generalno, jer smo do sada osvojili 17 medalja. A ozbiljna takmičenja nam tek predstoje. Sledi nam državno prvenstvo za seniore i juniore, i sa tih takmičenja očekujemo dobre rezultate. Klub je stabilan i uspešan kad ima dobre seniore a i kad ima podmladak spreman da nasledi starije – ističe Grujić.

     

    atletičari proletera

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin