• ATLETIČARI „PROLETERA“ BLISTALI NA PRVENSTVU DRŽAVE

    NOVI SAD – Sa vojvođanskog prvenstva za starije pionire, „Proleterovci“ se vratili sa 6 medalja, nekoliko ličnih i jednim državnim rekordom.     Anastasija Kašaš, takmičarka Atletskog kluba „Proleter“ nova je državna rekorderka na 80 metara sa preponama. Anastasija je do rekorda 12,45  i zlatne medalje došla na prvenstvu Vojvodine za starije pionire koje je za […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    ATLETIČARI „PROLETERA“  BLISTALI NA PRVENSTVU DRŽAVE

    NOVI SAD – Sa vojvođanskog prvenstva za starije pionire, „Proleterovci“ se vratili sa 6 medalja, nekoliko ličnih i jednim državnim rekordom.

     

    atletičari
    Anastasija Kašaš, takmičarka Atletskog kluba „Proleter“.

     

    Anastasija Kašaš, takmičarka Atletskog kluba „Proleter“ nova je državna rekorderka na 80 metara sa preponama. Anastasija je do rekorda 12,45  i zlatne medalje došla na prvenstvu Vojvodine za starije pionire koje je za vikend održano u Novom Sadu.

     

    Osim ovog zlata, „Proleterovci“ se sa prvenstva Vojvodine vraćaju sa još pet medalja. Zlato su uzeli i Vojislav Gagić na 800 metara i Katarina Knežević na 300 metara. Srebrnu medalju osvojio je Jovan Milošev na 300 metara  a bronzanu Teodora Stefanović na 600. Milošev je bio dobar i u trci 100 metara sa preponama, u kojoj je postavio lični rekord.

     

     

    Odlično je trčala i ženska štafeta 4×100 metara ,u sastavu Jovana Stojanov, Katarina Knežević, Una Zaviša i Anastasija Kašaš i osvojila treće mesto i brozanu medalju.

     

    Na ekipnom prvenstvu države za starije juniore, ekipa „Proletera“ zauzela je peto mesto.

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport