• Atletičari Hendi sport kluba i ovog puta imali veoma zapažene rezultate

    U organizaciji kruševačkog sportskog kluba Palestra i Specijalne olimpijade Srbije, u Kruševcu je održano Državno prvenstvo Specijalne olimpijade Srbije u atletici. Na ovom takmičenju, na kojem je bilo prijavljeno jedanaest atletskih timova sa teritorije Srbije, nastupili su i atletičari Hendi sport kluba iz Zrenjanina.   Timovi su bili sastavljeni od po dva dečaka i dve […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Atletičari Hendi sport kluba i ovog puta imali veoma zapažene rezultate

    U organizaciji kruševačkog sportskog kluba Palestra i Specijalne olimpijade Srbije, u Kruševcu je održano Državno prvenstvo Specijalne olimpijade Srbije u atletici. Na ovom takmičenju, na kojem je bilo prijavljeno jedanaest atletskih timova sa teritorije Srbije, nastupili su i atletičari Hendi sport kluba iz Zrenjanina.

     

    Timovi su bili sastavljeni od po dva dečaka i dve devojčice.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Fudbaler Ognjen Babić: Talentovani Zrenjaninac u omladinskom pogonu Vojvodine

     

    Hendi sport klub iz Zrenjanina predstavljali su i postigli su sledeće rezultate: Filip Bartole (100 m, prva divizija) – treće mesto; Filip Bartole (kugla, treća divizija) – treće mesto; Ivan Živkov (200 m, prva divizija) – drugo mesto; Ivan Živkov (skok udalj, prva divizija) – treće mesto; Katarina Zlatković (100 m, druga divizija) – prvo mesto; Katarina Zlatković (skok udalj, prva divizija) – treće mesto; Ivana Marić (20 m, druga divizija) – prvo mesto; i Ivana Marić (kugla, prva divizija) – prvo mesto.

     

     

    Veliko iznenađenje priredila Ivana Marić

     

    – Naši atletičari su i ovog puta imali veoma zapažene rezultate. Mahom su bili divizionirani u prvim, najjačim divizijama, kao i mnogo godina unazad. Za nijansu su nam podbacili Katarina u skoku udalj i Ivan u trci na 200 m, jer su nekoliko godina unazad prvaci Specijalne olimpijade Srbije u tim disciplinama – izjavio je za portal zrenjaninski.com trener Hendi sport kluba Borislav Nuhanović.

     

    Veliko iznenađenje priredila je Ivana Marić, koja se prvi put okitila zlatnom medaljom u disciplini bacanje kugle, tako da Hendi sport i ove godine ima šampiona države.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – Treba pomenuti i to da je naš olimpijac Filip Bartole po prvi put bacao kuglu i nije izneverio očekivanja. Ovom prilikom želim da se u ime svog kluba zahvalim svojim dragim koleginicama i kolegama iz sportskog kluba Palestra, koji su besprekorno organizovali takmičenja i bili divni domaćini – napominje Nuhanović.

     

    Pionirka Banata Una Jovanović ponovo postigla odlične rezultate

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport