• Prvog dana medalja za Srbiju

  Na Balkanskom šampionatu u džudou

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp

  ZRENJANIN – Članica Omladinskog džudo kluba „Proleter MD“ iz Zrenjanina Anita Sakal osvojila je juče prvu medalju za Srbiju, na početku Balkanskog šampionata u džudou za juniore i juniorke, koji se još danas održava u „Kristalnoj dvorani“.

  Dzudo

  Anita je osvojila treće mesto i bronzanu medalju u kategoriji do 44 kilograma. Njoj, i Turkinjama koje su u toj konkurenciji osvojile zlato i srebro, odličja je uručio gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, koji je i svečano otvorio Balkanski šampionat.

  – Siguran sam da ćemo i ovog puta pokazati da smo dobri domaćini i očekujem da sve protekne u najboljem redu – poručio je Janjić.

  Dzudo 4

  Prisutnima se u „Kristalnoj dvorani“ obratio i predsednik Balkanske džudo asocijacije i predsednik Skupštine džudo saveza Srbije Ivan Todorov koji se zahvalio gradu Zrenjaninu na pomoći pruženoj u organizaciji ovog velikog sportskog događaja.

  Dzudo 3

  Predsednik Omladinskog džudo kluba „Proleter MD“, tehničkog organizatora turnira, Nenad Janjić, kaže da se šampionat odvija u najboljem redu i onako kako je planirano.

  – Na šampionatu u Zrenjaninu učestvuje osam selekcija – Bugarska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Rumunija, Grčka, Makedonija, Turska i Srbija, dok Albanija nije prijavila takmičare. Svi takmičari su bez problema stigli u naš grad, smešteni su ovde i dobro se osećaju. Bila je velika obaveza, ali i zadovoljstvo, organizovati ovakvo takmičenje – naglašava Nenad Janjić i dodaje da je konkurencija zaista jaka i da su sve reprezentacije u Zrenjanin dovele najkvalitetnije takmičare.

  Dzudo 1

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Sport