• Aleksandra Rapaić dobila stipendiju Bokserskog saveza Srbije

  Mlada bokserka Aleksandra Rapaić iz Žitišta, koja je mnogo puta do sada dokazala da je neprikosnovena u ringu, dobila je stipendiju Bokserskog saveza Srbije. To je samo potvrda da je reč o jednoj od najuspešnijih sportistkinja iz Žitišta.   Stipendiju je Aleksandri, u ime Bokserskog saveza Srbije, uručio naš proslavljeni glumac Miloš Biković. On je […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Aleksandra Rapaić dobila stipendiju Bokserskog saveza Srbije

  Mlada bokserka Aleksandra Rapaić iz Žitišta, koja je mnogo puta do sada dokazala da je neprikosnovena u ringu, dobila je stipendiju Bokserskog saveza Srbije. To je samo potvrda da je reč o jednoj od najuspešnijih sportistkinja iz Žitišta.

   

  Stipendiju je Aleksandri, u ime Bokserskog saveza Srbije, uručio naš proslavljeni glumac Miloš Biković. On je Aleksandri, ali i ostalim mladim i talentovanim bokserima, šampionima Srbije i stipendistima, osim rešenja o stipendijama, uručio i elektronske ulaznice za premijeru predstave „Kad su cvetale tikve“, u kojoj tumači glavnu ulogu. Predstava će biti premijerno izvedena onlajn u četvrtak, 24. decembra, u 18 časova.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Veoma uspešna godina za takmičare Atletskog kluba Proleter

   

  – Hvala što nas predstavljate u svetu i što svojim radom, talentom i treninzima gradite od sebe velike boksere. Svi smo ponosni na vas. Drago mi je što na ovaj način spajamo sport i kulturu, pozorište i boks. Nadam se da će ova uzajamna promocija doneti ne samo popularizaciju sporta već i nove buduće šampione. Boks i gluma imaju mnogo toga zajedničkog, a to su discpilina, odricanje, rad na sebi i jak karakter – poručio je ovom prilikom Miloš Biković.

   

  Klub Spartanac iz Žitišta, za koji se takmiči Aleksandra Rapaić, zahvalio se Bokserskom savezu Srbije i njegovom predsedniku Nenadu Borovčaninu na stipendiji koja je dodeljena ovoj sjajnoj devojci.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Sport