• Aleksandar Eremić dobio priliku za usavršavanje na kampu u Peruđi

    Mladi fudbaler Aleksandar Eremić, koji je rođen 2007. godine u Zrenjaninu, a živeo u Melencima, dobio je poziv za učešće na kampu Fudbalskog kluba Peruđa, koji se trenutno takmiči u italijanskoj Seriji B.   Aleksandar sada živi u Novom Sadu i član je mlađih kategorija Vojvodine.   PROČITAJTE JOŠ: Dunja i Ognjen izborili finale na […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Aleksandar Eremić dobio priliku za usavršavanje na kampu u Peruđi

    Mladi fudbaler Aleksandar Eremić, koji je rođen 2007. godine u Zrenjaninu, a živeo u Melencima, dobio je poziv za učešće na kampu Fudbalskog kluba Peruđa, koji se trenutno takmiči u italijanskoj Seriji B.

     

    Aleksandar sada živi u Novom Sadu i član je mlađih kategorija Vojvodine.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Dunja i Ognjen izborili finale na karate turniru „Bijeljina open“

     

    Fudbalom se bavi od svoje pete godine, a prve fudbalske korake je ostvario u FK Proleter iz Zrenjanina. Igrao je još za Crvenu zvezdu, a sada je član novosadske Vojvodine.

     

    Igrao je na svim pozicijama, ali misli da se najbolje snalazi kao štoper.

     

    – Tačno je, dobio sam poziv da učestvujem na fudbalskom kampu u Peruđi, ali još ne znam kada će se održati. Imali smo turnir na kome su posmatrali nas mlade igrače i bio sam iznenađen kada sam video svoje ime među onima koji su pozvani na kamp. Iskreno, ne znam puno o tom kampu. Jedino kada ga doživim, moći ću da vam pričam o njemu – izjavio je za portal zrenjaninski.com mladi i izuzetno talentovani Aleksandar Eremić.

     

    On dodaje da je odlazak u Italiju veliki izazov i mogućnost za napredak.

     

    Naš mladi sagovornik, inače, ide u Saobraćajnu školu „Pinki“ u Novom Sadu i pohađa prvi razred.

     

    – Za sada mi nije teško da uklopim obaveze u školi i na treninzima – kaže momak čiji su omiljeni klubovi PSG i Vojvodina, a idoli Nejmar i Dušan Vlahović.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Na kraju razgovora, Aleksandar ističe da su mu dalji planovi da nastavi da se trudi i radi na sebi, kako bi jednog dana došao do svog maksimuma.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport