• AJETI SA VRHUNSKIM MMA BORCEM

    Srbiju je posetio Carlos „The Ronin“ Newton i održao tročasovni seminar

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    BEOGRAD – Srpsku prestonicu Beograd posetio je bivši UFC i Pride šampion Carlos „The Ronin“ Newton, koji je održao jednodnevni seminar o mešovitim borilačkim veštinama (MMA).

    ajredin-ajeti

    Carlos je nosilac majstorskog zvanja treći dan u brazilskoj džiu-džici i džudou, i osvajač je UFC-a (Ultimat Fighting Championship), najvećeg priznanja u svetu slobodne borbe. U okviru tročasovnog seminara, Carlos je objašnjavao i prakično pokazivao taktike i tehnike koje primenjuje u svom sistemu borbe.

    Ovom seminaru, pored velikog broja učesnika, prisustvovao je i Ajredin Ajeti, član Hornet combat kluba Zrenjanin.

    – Za mene je velika čast što sam bio u prilici da prisustvujem seminaru jednog ovakvog šampiona, borca i čoveka. Carlos se nesebično potrudio da nam predstavi važne detalje borbe MMA. Drago mi je što mi se ukazala prilika da učim od čoveka koji je osvojio najviši stepen u svetu slobodne borbe MMA. Posećivanje ovakvih seminara je od velikog značaja, jer se uvek nauči nešto novo, što prihvatite i primenjujete i u svom stilu borbe, a i prenosite iskustvo i stečeno znanje na nove mlade nade – objašnjava Ajredin Ajeti.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport