• ZVEZDICE I LEONTINA U PERSU DEČJOJ ULICI

  PerSu marketi, u saradnji sa JP „Turistički centar grada Zrenjanina“, i ove godine organizuju bogat dečji program u Gimnazijskoj ulici u centru, u takozvanoj PerSu dečjoj ulici. Dečji program trajaće od 24. do 28. avgusta, svakim danom od 19 do 21 čas. Sudeći po uspesima i velikoj posećenosti od prošle godine, ove godine očekuje se […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  PerSu marketi, u saradnji sa JP „Turistički centar grada Zrenjanina“, i ove godine organizuju bogat dečji program u Gimnazijskoj ulici u centru, u takozvanoj PerSu dečjoj ulici. Dečji program trajaće od 24. do 28. avgusta, svakim danom od 19 do 21 čas.

  persuu-decja-ulica

  Sudeći po uspesima i velikoj posećenosti od prošle godine, ove godine očekuje se još više mališana i još više dobre zabave, a iz PerSu marketa poručuju da će i sam program biti još bogatiji i sadržajniji.

  „Očekujemo rekordnu posećenost ove godine, pripremili smo brojna iznenađenja za sve posetioce i dali smo zaista sve od sebe da nadmašimo prošlogodišnji uspeh. Svakako da najveću posećenost očekujemo u četvrtak, 28. avgusta, kada će u PerSu dečjoj ulici nastupiti Pinkove zvezdice i Leontina„, poručuju iz PerSu i pozivaju sve roditelje da sa svojim mališanima posete PerSu dečiji program, na 31. „Danima piva“ i da uživaju u bogatom programu.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Slobodno vreme