• Za statiranje u filmu „Djeca Kozare“ prijavilo se 270 Zrenjaninaca

  Grad Zrenjanin biće tokom naredne nedelje, od 10. do 14. jula, domaćin ekipi filma „Djeca Kozare“, koju će predvoditi čuveni reditelj Lordan Zafranović.   Sekvence filma i TV serije snimaće se na Trgu slobode, koji će biti pretvoren u Trg bana Jelačića u Zagrebu, početkom Drugog svetskog rata. Scene će se snimati i u okolnim […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Za statiranje u filmu „Djeca Kozare“ prijavilo se 270 Zrenjaninaca

  Grad Zrenjanin biće tokom naredne nedelje, od 10. do 14. jula, domaćin ekipi filma „Djeca Kozare“, koju će predvoditi čuveni reditelj Lordan Zafranović.

   

  Sekvence filma i TV serije snimaće se na Trgu slobode, koji će biti pretvoren u Trg bana Jelačića u Zagrebu, početkom Drugog svetskog rata. Scene će se snimati i u okolnim ulicama, posebno Subotićevoj.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Čuveni glumac Bil Mari đuskao na nastupu ABBA Real Tribute benda

   

  Kako se sekvence filma snimaju u Zrenjaninu, logično je da će u tim delovima filmskog ostvarenja biti angažovani statisti iz našeg grada.

   

  Na poziv producenata, za statiranje u filmu prijavilo se 270 Zrenjaninaca.

   

  – Potrebni su statisti za uloge vojnika i građanstva. Naravno, za vojnike će biti angažovani mlađi muškarci, a za građanstvo je raspon bukvalno od 7 do 77 godina – kaže za portal zrenjaninski.com Smiljana Tucakov, koja je posredovala u pronalaženju statista.

   

  Svi prijavljeni, prema onome što Tucakov zna, biće pozvani na audiciju, a izabrani će biti i angažovani.

   

  – Dugo godina posredujem jer je, kao što je verovatno poznato, Zrenjanin vrlo zanimljiv filmskim stvaraocima. U našem gradu su snimani delovi mnogih filmova i serija. Ipak, skoro se nije dogodilo da je bio potreban ovako veliki broj statista. A i Zrenjaninci su zainteresovani za statiranje, tako da verujem da će se posao obaviti na obostrano zadovoljstvo – ističe Smiljana Tucakov.

   

  Više o ovoj temi možete PROČITATI OVDE.

   

  Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Slobodno vreme