• Woodstock Fest ovog vikenda u Zrenjaninu, predstavljamo ceo program

  Woodstock Fest biće održan 16. i 17. avgusta u Zrenjanin. Ovaj festival biće upriličen na prostoru kod nadvožnjaka. Organizatori su Foto klub CD13 i Kulturni centar Zrenjanina, uz podršku Kabineta gradonačelnika Zrenjanina.   Kako je najavljeno, u petak program počinje u 18.50 časova prikazivanjem kratkog filma o čuvenom Woodstock festivalu iz 1969. godine. Od 19 […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Woodstock Fest ovog vikenda u Zrenjaninu, predstavljamo ceo program

  Woodstock Fest biće održan 16. i 17. avgusta u Zrenjanin. Ovaj festival biće upriličen na prostoru kod nadvožnjaka. Organizatori su Foto klub CD13 i Kulturni centar Zrenjanina, uz podršku Kabineta gradonačelnika Zrenjanina.

   

  Kako je najavljeno, u petak program počinje u 18.50 časova prikazivanjem kratkog filma o čuvenom Woodstock festivalu iz 1969. godine. Od 19 sati sledi koncert „Project Woodstock“ (Kanjiža, Senta). Od 20.25 časova nastupa bend „Loose Cannon“ iz Beograda, a od 22.40 časova Saša Desnica iz Zrenjanina. Program u petak biće završen koncertom sastava „High five“ (Novi Sad, Kikinda).

   

  U subotu, 16. avgusta, program počinje u 19.35 sati prikazivanjem kratkog filma o prvom Woodstock festivalu iz 1969. godine. Od 19.50 sati nastupa „Mr Fuzz“ (Zrenjanin), a od 21.40 sati „Di Luna blues band“ (Beograd). Od 23.30 sati sledi svirka „Jimi Hendrix tribute banda“ iz Zrenjanina.

   

  Pročitajte još: Moto klub Road flyers sredinom avgusta organizuje Bike show 2019.

   

  „Ovim festivalom u Zrenjaninu obeležavamo 50 godina od prvog Woodstocka, legendarnog rok festivala održanog na farmi u White Lake-u, u Njujorku, u periodu od 15. do 18. avgusta 1969. godine. Na njemu su nastupili velikani kao što su Dženis Džoplin, Džimi Hendriks, Džo Koker, Santana, The Who, Jefferson Airplane i još mnogi drugi, pred oko 500.000 ljudi. Stoga vas sve pozivamo da u miru i ljubavi proslavimo veliki jubilej i da uživamo u odličnoj svirci bendova koji su posebno odabrani za ovu priliku. Ovi bendovi neguju zvuk šezdesetih i sedamdesetih godina prošlog veka, pa ćemo pokušati da se vratimo u to vreme makar na dva dana“, poručuju organizatori Woodstock Fest-a u Zrenjaninu.

   

  Ulaz je, naravno, slobodan, kao što je bio i na prvom Woodstocku.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Slobodno vreme