• Vinar Šandor Šomođi priredio vinsko veče u Hotelu „Vojvodina“ (Foto)

  Hotel „Vojvodina“ bio je domaćin jedne zanimljive večeri. Naime, vinar Šandor Šomođi, vlasnik vinskog podruma „Šomođi“, upriličio je vinsko veče za ljubitelje i poznavaoce dobre hrane i dobrog pića. Tom prilikom predstavio je vina iz svog vinskog podruma.   Spoj dobre hrane i dobrog vina, stanje je blizu blaženstva, kažu oni koji su uživali u […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Vinar Šandor Šomođi priredio vinsko veče u Hotelu „Vojvodina“ (Foto)

  Hotel „Vojvodina“ bio je domaćin jedne zanimljive večeri. Naime, vinar Šandor Šomođi, vlasnik vinskog podruma „Šomođi“, upriličio je vinsko veče za ljubitelje i poznavaoce dobre hrane i dobrog pića. Tom prilikom predstavio je vina iz svog vinskog podruma.

   

  Spoj dobre hrane i dobrog vina, stanje je blizu blaženstva, kažu oni koji su uživali u ovoj vinskoj večeri.

   

  Za hranu su se pobrinuli vrsni kuvari zrenjaninskog Hotela „Vojvodina“, koji su spremni da ispune zahteve svakog gosta i zadovolje svaki povod.

   

  Na vinskim večerima služe se gangovi: u pitanju su mini porcije delikatesa koje znalci uparuju sa odgovarajućim vinima.

   

  vinsko veče

   

  Najvažnije je napraviti dobar balans između zalogaja hrane i gutljaja dobrog vina. Slaganje se, naravno, uči godinama. Ali, kad se primeni na pravi način, sreći gostiju nema kraja.

   

  Kuvarima zrenjaninskog Hotela „Vojvodina“ nije bio nikakav problem da naprave gangove koji su bili uživanje kako za nepca, tako i za oči. I uz koje je vino Šomođi došlo do punog izražaja.

   

  Za odličnu atmosferu ovog lepog događaja jednako su zaslužni i konobari. Oni su znalački iznosili gangove, točili vina i svojim znanjem i veštinama doprineli da ovo vinsko veče preraste u događaj za pamćenje.

   

  vinsko veče

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Slobodno vreme