• Vikend za pamćenje: Sada imaš priliku da naučiš da voziš vodeni skuter!

  Vožnja vodenog skutera je, bez sumnje, vrlo atraktivna i zanimljiva.   Mnogi od nas su sigurno bezbroj puta poželeli da se provozaju na ovim moćnim plovilima i dožive udar adrenalina.   Međutim, takva želja bi se pretvarala u pusto maštanje, jer ne poznajemo nikoga ko poseduje jet ski ili nam ga, u krajnjem slučaju, ne […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Vikend za pamćenje: Sada imaš priliku da naučiš da voziš vodeni skuter!

  Vožnja vodenog skutera je, bez sumnje, vrlo atraktivna i zanimljiva.

   

  Mnogi od nas su sigurno bezbroj puta poželeli da se provozaju na ovim moćnim plovilima i dožive udar adrenalina.

   

  Međutim, takva želja bi se pretvarala u pusto maštanje, jer ne poznajemo nikoga ko poseduje jet ski ili nam ga, u krajnjem slučaju, ne bi ni pozajmio.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Animirana avantura i akciona komedija u bioskopu CineStar Zrenjanin

   

  A šta ako ti kažemo da sada imaš priliku da provozaš vodeni skuter? I to potpuno besplatno!

   

  Možda zvuči neverovatno, ali je istinito!

   

  Motonautički klub „Motojet“ iz Novog Sada, naime, sledećeg vikenda, 11. i 12. juna, na izletištu „Tisa“, kod Žabaljskog mosta, organizuje besplatnu školu motonautike, koja je namenjena mladima između 14 i 20 godina.

   

  Svi zainteresovani će za kratko vreme ovladati veštinom vožnje moćnih vodenih skutera i beskrajno uživati u svim čarima koje oni pružaju, ne ugrožavajući sebe i druge učesnike plovnog saobraćaja.

   

  škola motonautike
  Foto: MK Motojet

   

  Bezbednost pre svega

   

  Osnovna ideja Motonautičkog kluba „Motojet“ i njegovog predsednika Aleksandra Krevešića je jednostavna – obučiti mlade kako da bezbedno voze vodeni skuter. I to redom i sistematično, prvo kroz teorijski deo, pa praktičnu obuku. Od lagane vožnje i osnovnih komandi, pa sve do brze vožnje sa kontrolisanim zaokretima. A sve vreme u prisustvu licenciranih trenera u motonautici.

   

  Besplatna škola motonautike biće organizovana u subotu i nedelju, 11. i 12. juna, od 13 do 17 časova. Zainteresovani treba da dođu pola sata ranije, odnosno oko 12.30 sati, kako bi popunili prijavu.

   

  Predsednik kluba „Motojet“ Aleksandar Krevešić poziva sve mlade da dođu i da se oprobaju u vožnji vodenih skutera po Tisi.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Medijski pokrovitelj škole motonautike i ove godine je informativni portal zrenjaninski.com

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Slobodno vreme