• Vesela begejska regata trajaće četiri dana, maršruta ukupne dužine 80 kilometara

  U okviru tradicionalne, 33. manifestacije „Dani piva“, prvi put će se ove godine održati i Vesela begejska regata.   Planirano je da regata traje četiri dana, a maršruta je ukupne dužine 80 kilometara, od Srpskog Itebeja, preko Torka, Žitišta i Kleka, do Zrenjanina.   Među učesnicima regate su, osim nautičara iz Zrenjanina, Žitišta i mesta […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Vesela begejska regata trajaće četiri dana, maršruta ukupne dužine 80 kilometara

  U okviru tradicionalne, 33. manifestacije „Dani piva“, prvi put će se ove godine održati i Vesela begejska regata.

   

  Planirano je da regata traje četiri dana, a maršruta je ukupne dužine 80 kilometara, od Srpskog Itebeja, preko Torka, Žitišta i Kleka, do Zrenjanina.

   

  Među učesnicima regate su, osim nautičara iz Zrenjanina, Žitišta i mesta na Begeju pored kojih plovi regata, i nautičari iz Beograda, Novog Sada, Kruševca, Smedereva, Pančeva, Kovina, Stare Pazove…

   

  Regata kreće sutra, u podne, sa prevodnice kod Srpskog Itebeja, a završava se u nedelju ispred Gradske pivnice i Muzeja piva.

   

  Kako nautičari u Zrenjanin stižu u subotu, imaće prilike da posete i „Dane piva“, a u nedelju da se provozaju otvorenim turističkim autobusom kroz grad.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Slobodno vreme