• Udomi, ne kupuj: Žuža je nekada imala dom kod bake koja je preminula

  Informativni portal zrenjaninski.com i Udruženje ljubitelja životinja i prirode „Zelene šape“ ovog vikenda vam, u okviru akcije „Udomi, ne kupuj“, predstavljaju mačku Žužu.   Žuža je nekada imala dom kod bake koja je preminula, nakon čega je izbačena na ulicu. Vrlo je umiljata i dosta je krupna mačka.   Preslatka dušica odomaćila se na jednoj od hranilica. Očišćena […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Udomi, ne kupuj: Žuža je nekada imala dom kod bake koja je preminula

  Informativni portal zrenjaninski.com i Udruženje ljubitelja životinja i prirode „Zelene šape“ ovog vikenda vam, u okviru akcije „Udomi, ne kupuj“, predstavljaju mačku Žužu.

   

  Žuža je nekada imala dom kod bake koja je preminula, nakon čega je izbačena na ulicu. Vrlo je umiljata i dosta je krupna mačka.

   

  Preslatka dušica odomaćila se na jednoj od hranilica. Očišćena je od parazita i sterilisana.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Udomi, ne kupuj: Vanja ima dva meseca i ogromna je maza

   

  Volonteri je hrane svakog dana, ali Žuža je ipak na ulici, a ulica svakako nije dom.

   

  „Ona nas prati svaki put kad odlazimo od nje i željna je porodice i ljudi koji će je usrećiti. Pomozite da zbrinemo i udomimo ovu preslatku dušu. Dom joj tražimo u Zrenjaninu i bližoj okolini“, kažu volonteri „Zelenih šapa“.

   

  Ukoliko niste u mogućnosti da je udomite, podelite ovaj tekst i povećajte šansu da bude udomljena.

   

  Takođe, udruženju „Zelene šape“ uvek možete da pomognete tako što ćete donirati preko potrebnu hranu za više od sto napuštenih duša o kojima se volonteri brinu.

   

  Ako želite da udomite Žužu ili da donirate hranu za životinje, kontaktirajte „Zelene šape“ putem Fejsbuka facebook.com/ZeleneSape ili pišite nama na redakcija@zrenjaninski.com

   

  Podsetimo, u okviru akcije „Udomi, ne kupuj“, svake nedelje ćemo našim čitaocima predstaviti neku životinju o kojoj trenutno brinu „Zelene šape“, sa nadom da ćemo joj svi zajedno obezbediti topli dom.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  mačka žuža

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Slobodno vreme