• Udomi, ne kupuj: Duška je dugo lutala ulicama i sad je vreme da nađe dom

  Informativni portal zrenjaninski.com i Udruženje ljubitelja životinja i prirode „Zelene šape“ ovog vikenda vam, u okviru akcije „Udomi, ne kupuj“, predstavljaju psa Dušku.   Ova draga duša dugo je lutala ulicama i bila je u dosta lošem stanju. U potpunosti se oporavila i Duška je sada spremna da nađe svoj dom. Sterilisana je.   PROČITAJTE JOŠ: Udomi, ne […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Udomi, ne kupuj: Duška je dugo lutala ulicama i sad je vreme da nađe dom

  Informativni portal zrenjaninski.com i Udruženje ljubitelja životinja i prirode „Zelene šape“ ovog vikenda vam, u okviru akcije „Udomi, ne kupuj“, predstavljaju psa Dušku.

   

  Ova draga duša dugo je lutala ulicama i bila je u dosta lošem stanju. U potpunosti se oporavila i Duška je sada spremna da nađe svoj dom. Sterilisana je.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Udomi, ne kupuj: Bole traži dom, vrlo je umiljat i druželjubiv

   

  Prava je dama. Manjeg je rasta, ali je ogromna maza. Stara je oko godinu dana.

   

  Dom joj tražimo u Zrenjaninu i okolini.

   

  Ne kupuj, udomi i spasi jedan život!

   

  Ako želite da udomite Dušku ili da donirate hranu za životinje, kontaktirajte „Zelene šape“ putem Fejsbuka facebook.com/ZeleneSape ili pišite nama na redakcija@zrenjaninski.com

   

  Podsetimo, u okviru akcije „Udomi, ne kupuj“, svake nedelje ćemo našim čitaocima predstaviti neku životinju o kojoj trenutno brinu „Zelene šape“, sa nadom da ćemo joj svi zajedno obezbediti dom.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  pas duška

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Slobodno vreme