• TAKMIČENJE MLADIH RIBOLOVACA U PECANJU KEDERA NA PLOVAK (FOTO)

  ZRENJANIN – Na jezeru Čepel danas je održano takmičenje mladih ribolovaca u pecanju kedera na plovak i svečano je zatvorena ribolovačko – ekološka škola, koju je organizovao Klub sportskih ribolovaca „Banat“, uz podršku kompanije NIS i Grada Zrenjanina. – Imali smo 130 polaznika u ovoj ribolovačko – ekološkoj školi i ponosni smo što je sve […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  TAKMIČENJE MLADIH RIBOLOVACA U PECANJU KEDERA NA PLOVAK (FOTO)

  ZRENJANIN – Na jezeru Čepel danas je održano takmičenje mladih ribolovaca u pecanju kedera na plovak i svečano je zatvorena ribolovačko – ekološka škola, koju je organizovao Klub sportskih ribolovaca „Banat“, uz podršku kompanije NIS i Grada Zrenjanina.

  Takmičari na Čepelu

  – Imali smo 130 polaznika u ovoj ribolovačko – ekološkoj školi i ponosni smo što je sve dobro proteklo. Za današnji događaj, takmičenje u pecanju, imali smo kratko vreme za organizovanje, ali smo obezbedili učešče 18 takmičara iz devet škola, sedam gradskih i dve seoske – naglasio je član uprave KSR „Banat“ Slavko Čolak.

  Tri najbolje ekipe

  Pobednici u današnjem ribolovu bili su uspešni učenici ribolovačko – ekološke škole iz Osnovne škole „Sveti Sava“ u Stajićevu Ivan Marinkov i Uroš Milin, sa ulovom od 2,14 kilograma, a dodeljeni su pehari i diplome i osvajačima drugog mesta iz zrenjaninske Osnovne škole „Vuk Karadžić“, koji su ulovili 1,93 kilograma ribe, kao i trećeplasiranom dvojcu iz škole „2. oktobar“ iz Zrenjanina, sa 1,88 kilograma. Svi današnji takmičari dobili su i diplome.

  Mladi takmičari imali podršku instruktora

  Zatvaranju škole prisustvovao je i pomoćnik gradonačelnika Zrenjanina Duško Radišić.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Slobodno vreme