• Štand na Žitnom trgu nezaobilazno mesto za kupovinu polovnih knjiga

  Mnogi Zrenjaninci vole da čitaju i ne biraju da li su im u rukama nove ili polovne knjige.   Već nekoliko godina nezaobilazno mesto za kupovinu polovnih knjiga je štand na Žitnom trgu.   PROČITAJTE JOŠ: Na nastupima rok benda „Uroš i Nejaki“ provod je zagarantovan   – Štand je otvorio moj sin Goran kada […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Štand na Žitnom trgu nezaobilazno mesto za kupovinu polovnih knjiga

  Mnogi Zrenjaninci vole da čitaju i ne biraju da li su im u rukama nove ili polovne knjige.

   

  Već nekoliko godina nezaobilazno mesto za kupovinu polovnih knjiga je štand na Žitnom trgu.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Na nastupima rok benda „Uroš i Nejaki“ provod je zagarantovan

   

  – Štand je otvorio moj sin Goran kada smo u jednom trenutku u kući svi bili bez plate i bilo kakvih primanja. I za nekoliko godina ovo je postao posao od kog može pristojno da se živi. Sin posluje potpuno legalno, plaća državi sve poreze, a sad u poslu uživamo svi – priča za portal zrenjaninski.com Radmila Vašaš.

   

  Dodaje da Zrenjaninci vole da čitaju, a polovne knjige su im zanimljive jer vrlo često njihove omiljene autore izdavači više ne štampaju, dok su prethodna izdanja davno rasprodata.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  – Imamo jednog stalnog kupca koji voli Balzaka i mi se trudimo da uvek nađemo nešto od tog autora. Knjige kupuju i stari i mladi, jednako i prozu i poeziju, publicistiku, sve. Cene su od 50 dinara za slikovnice, a najveći broj knjiga košta od 400 do 600 dinara. Kada je neka knjiga baš raritet cena stigne i do 2.000 dinara. A bojanke i slikovnice vrlo često i poklonim mališanima. Neka zavole knjigu – kaže Radmila Vašaš.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Slobodno vreme