• SPREMAN PROGRAM ZA DOČEK SRPSKE NOVE GODINE

  ZRENJANIN – Pripreme za doček Pravoslavne Nove godine u Zrenjaninu u završnoj su fazi, a novogodišnji program u centru grada, spremaju lokalna samouprava i Turistička organizacija grada Zrenjanina, trajaće nekoliko časova. Kako saznajemo, Zrenjanince i njihove goste će u petak, 13. januara, u večernjim satima zabavljati lokalni bendovi, između ostalog i tamburaški orkestar „Melemi“, dok […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  SPREMAN PROGRAM ZA DOČEK SRPSKE NOVE GODINE

  ZRENJANIN – Pripreme za doček Pravoslavne Nove godine u Zrenjaninu u završnoj su fazi, a novogodišnji program u centru grada, spremaju lokalna samouprava i Turistička organizacija grada Zrenjanina, trajaće nekoliko časova.

  Foto: Aleksandar Blanuša

  Kako saznajemo, Zrenjanince i njihove goste će u petak, 13. januara, u večernjim satima zabavljati lokalni bendovi, između ostalog i tamburaški orkestar „Melemi“, dok će u ponoć, uz tradicionalni varomet, nastupiti trubači. Kompletan program trajaće do jedan sat iza ponoći.

  U centru grada biće postavljene i kućice u kojima će se deliti besplatno kuvano crno i belo vino, kao i čaj, a organizatori dočeka Nove godine po Julijanskom kalendaru pripremili su i 1.000 medenjaka koji će biti podeljeni.

  Takođe, biće postavljeni i prodajni štandovi ovdašnjih firmi i proizvođača.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 2

   1. Naravno uz masne provizije za sve i svasta, idealan teren za pranje para i ostale svakodnevne aktivnosti nase „еlite“.

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Slobodno vreme