• SPISAK VENČANIH I FOTOGRAFIJE SA SVADBENIH VESELJA

  Portal „Zrenjaninski“ i ove sedmice objavljuje spisak venčanih, kao i fotografije sa svadbenih veselja. Ovog puta fotografijama vam dočaravamo atmosferu sa venčanja Dragane Knežević i Branislava Domjeska, i Eržike Križik iz Konaka i Marka Subotina iz Elemira.  VENČANI: Ana Stanulov (medicinska sestra) i Rade Milošević (bravar), Dijana Hrib (strukovni inženjer tehnologije) i Milan Đorđević (automehaničar), […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp

  Portal „Zrenjaninski“ i ove sedmice objavljuje spisak venčanih, kao i fotografije sa svadbenih veselja. Ovog puta fotografijama vam dočaravamo atmosferu sa venčanja Dragane Knežević i Branislava Domjeska, i Eržike Križik iz Konaka i Marka Subotina iz Elemira. 

  Dragana Knežević i Branislav Domjesko
  Dragana Knežević i Branislav Domjesko
  Foto: Fleš
  Foto: Fleš
  Foto: Fleš
  Foto: Fleš

  VENČANI: Ana Stanulov (medicinska sestra) i Rade Milošević (bravar), Dijana Hrib (strukovni inženjer tehnologije) i Milan Đorđević (automehaničar), Dragana Knežević (tehničar drumskog saobraćaja) i Branislav Domjesko (stolar), Sanja Dostanić (trgovac) i Darko Kevrešan (policajac), Krisja Popov (pravnik) i Mihajlo Bekonja (diplomirani bankar), Tanja Golubović (vaspitač) i Vladimir Stanković (rtv tehničar), Nataša Škorić (prehrambeni tehničar) i Đuro Babić (elektrotehničar).

  Eržika Križik i Marko Subotin
  Eržika Križik i Marko Subotin
  Foto: Fleš
  Foto: Fleš
  Foto: Fleš
  Foto: Fleš

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Slobodno vreme