• ŠKOLA FOTOGRAFIJE VRHUNSKOG FOTOGRAFA JOVANA NJEGOVIĆA DRNDAKA

  Jedan od najpoznatijih i najboljih fotografa u Zrenjaninu, a i šire, Jovan Njegović Drndak, organizuje Školu fotografije, koja će trajati dva meseca. Njegović Drndak je profesionalni fotograf i dizajner fotografije, dobitnik nagrada i priznanja u oblasti kreativne i novinske fotografije, član UPIDIV-a i UNS-a, zaposlen kao fotoreporter u listu „Zrenjanin“. Program je namenjen đacima osnovnih […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp

  Jedan od najpoznatijih i najboljih fotografa u Zrenjaninu, a i šire, Jovan Njegović Drndak, organizuje Školu fotografije, koja će trajati dva meseca.

  foto-skola

  Njegović Drndak je profesionalni fotograf i dizajner fotografije, dobitnik nagrada i priznanja u oblasti kreativne i novinske fotografije, član UPIDIV-a i UNS-a, zaposlen kao fotoreporter u listu „Zrenjanin“.

  Program je namenjen đacima osnovnih i srednjih škola, kao i odraslim polaznicima u svrhu dobijanja licence za rad u fotografskoj struci. Rad je u grupama (od 6 do 12 članova), a cilj programa je usmeren ka sticanju teorijskih i praktičnih znanja fotografske struke.

  Znanje i veštine koje će steći polaznici su teorijsko i praktično upoznavanje sa osnovama fotografske tehnike i obrade slika, savladavanje tehničkih karakteristika fotografske kamere u cilju kreativnog izražavanja, osposobljenost za reportažni pristup situacijama i događajima kroz medij fotografije i sertifikat i akreditacija za obavljanje fotografske delatnosti.

  foto-skola

  Obaveze polaznika su redovnost pohađanja kursa i redovna uplata školarine, a za prijave i detaljnije informacije zainteresovani se mogu javiti na broj telefona 065 8529 358 ili putem e-maila zrenjaninskaskolafotografije@gmail.com

  Škola fotografije počinje sa radom po formiranju grupe.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Slobodno vreme