• Projekat “Lazarus Fest” – iz podzemlja na svetlo dana

  Grupa entuzijasta sa vizijom, okupljena oko imena “RNR Zona Lazarevo” koja funkcioniše kao udruženje građana na neprofitnoj osnovi, nakon šest godina sticanja znanja i iskustva u organizovanju koncerata, napokon će ove jeseni, uz podršku grada Zrenjanina, lansirati svoj prvi festivalski projekat pod nazivom “Lazarus Fest #01”. Festival će se 20. oktobra održati u Domu kulture […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Projekat “Lazarus Fest” – iz podzemlja na svetlo dana

  Grupa entuzijasta sa vizijom, okupljena oko imena “RNR Zona Lazarevo” koja funkcioniše kao udruženje građana na neprofitnoj osnovi, nakon šest godina sticanja znanja i iskustva u organizovanju koncerata, napokon će ove jeseni, uz podršku grada Zrenjanina, lansirati svoj prvi festivalski projekat pod nazivom “Lazarus Fest #01”.
  Festival će se 20. oktobra održati u Domu kulture u Lazarevu.

   

  Prvi “Lazarus Fest” imaće format mini-festa na kojem će se predstaviti neka od najzvučnijih imena zrenjaninskog muzičkog podzemlja – Trash Union, Desolation i Drink or Die – a status specijalnih gostiju imaće sastav Counter Ignition iz Kovina, dok će već pomenuti sastav Desolation nositi status domaćina. Ideja je da festival raste iz godine u godinu.

   

  Suština ovog projekta je “izvlačenje” izvođača i čitavih muzičkih scena iz podzemlja na svetlost dana i udahnjivanja novog života u iste, kao i u samo mesto Lazarevo.
  Otuda izvire i dvostruka simbolika samog naziva festivala, kao i zvaničnog slogana festa koji glasi – Spread the News: Lazarus is Alive! (Širite vesti: Lazar je živ!)

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Slobodno vreme