• PRIJAVITE SE ZA ŠKOLU FOTOGRAFIJE, POPUST ZA NAŠE ČITAOCE

  ZRENJANIN – Škola fotografije jednog od najboljih zrenjaninskih fotografa i fotoreportera, Jovana Njegovića Drndaka, uskoro počinje sa radom. Polaznici će u školi fotografije imati priliku da savladaju osnove fotografije, kroz teoriju i praksu, a kao gosti predavači pojaviće se poznata imena srpske fotografije. Prijave se primaju do 20. oktobra na mejl zrenjaninskaskolafotografije@gmail.com ili na broj […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  PRIJAVITE SE ZA ŠKOLU FOTOGRAFIJE, POPUST ZA NAŠE ČITAOCE

  ZRENJANIN – Škola fotografije jednog od najboljih zrenjaninskih fotografa i fotoreportera, Jovana Njegovića Drndaka, uskoro počinje sa radom.

  skola-fotografije

  Polaznici će u školi fotografije imati priliku da savladaju osnove fotografije, kroz teoriju i praksu, a kao gosti predavači pojaviće se poznata imena srpske fotografije.

  Prijave se primaju do 20. oktobra na mejl zrenjaninskaskolafotografije@gmail.com ili na broj telefona 065/ 852 – 93 – 58.

  Prvo troje čitalaca portala zrenjaninski.com koji nam se jave na e-mail: redakcija@zrenjaninski.com, ostvariće popust od 30 odsto na kurs. 

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Slobodno vreme