• PRAZNIČNA ATMOSFERA U HOTELU „VOJVODINA“ (FOTO)

  ZRENJANIN – Hotel „Vojvodina“ priprema se za jedinstvenu manifestaciju, ne samo u Srbiji već i šire, za proslavu „Ženske nove godine“, koja će se 16. decembra održati po 32. put.     Ovaj neobični doček Nove godine, pre zvaničnog datuma, a samo za žene, osmislili su zrenjaninsko uduženje „Sva lepota sveta“ i predsednica te organizacije […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  PRAZNIČNA ATMOSFERA U HOTELU „VOJVODINA“ (FOTO)

  ZRENJANIN – Hotel „Vojvodina“ priprema se za jedinstvenu manifestaciju, ne samo u Srbiji već i šire, za proslavu „Ženske nove godine“, koja će se 16. decembra održati po 32. put.

   

  hotel vojvodina
  Foto: Dušan Bartolović

   

  Ovaj neobični doček Nove godine, pre zvaničnog datuma, a samo za žene, osmislili su zrenjaninsko uduženje „Sva lepota sveta“ i predsednica te organizacije Katarina Kaća Halasović. Cilj je da na slavlju žene budu gošće, a ne domaćice zarobljene u kuhinji, koje spremaju novogodišnju trpezu.

   

  – Ovde su žene cenjene gošće i slavljenice, sa samo jednom obavezom – da budu dobro raspoložene i vesele. I ove godine Hotel „Vojvodina“, kao dobar domaćin, maksimalno nam pomaže u organizaciji ovog jedinstvenog skupa. Za slavlje će biti obezbeđen bogat meni i piće u neograničenoj količini, biće folklora i muzike, a glumac Jovica Jašin po tradiciji biće naš Deda Mraz. Moguće je da specijalni gost bude i glumac Milenko Pavlov – najavljuje Kaća Halasović.

   

  Ona posebno ističe činjenicu da se na prvo mesto stavlja komfor gošći u inače reprezentativnoj hotelskoj sali. Ulaz na ovu manifestaciju je 1.600 dinara, a za gošće koje se odluče da prenoće Hotel „Vojvodina“ ima povoljnu ponudu.

   

  Ovaj neobični doček ima i svoj slogan – Muškarcima ulaz nije zabranjen, ali nije ni dozvoljen! Osim ako su vozači, konobari, muzičari, novinari, i naravno dobrodošao je i Deda Mraz.

   

  hotel vojvodina

   

  Hotel „Vojvodina“ pripremio je lepu ponudu i za doček Nove godine 31. decembra, uz bogat meni, piće u neograničenim količinama i uz dobru muziku.

   

  Za doček Nove 2018. godine u našem hotelu pripremili smo bogatu ponudu i raskošan švedski sto na bazi toplo-hladnog bifea. Piće će se posluživati bez količinskih ograničenja, a za dobro raspoloženje i muziku postaraće se „Ritam bend“. Cena konzumacije je 4.900 dinara – kaže za portal zrenjaninski.com direktorica Hotela „Vojvodina“ Jelena Frenc.

   

  Za više detalja u vezi ove ponude zainteresovani mogu pozvati broj telefona 023/561-233 a e-mail adresa je reception@hotel-vojvodina.rs

   

  To je broj i adresa i za informacije svima zainteresovanim za organizovanje korporativnih proslava i prednovogodišnjih zabava, u čemu Hotel „Vojvodina“ ima dugu i lepu tradiciju.

   

  – Svake godine pripremamo posebnu ponudu za sve koji drže do tradicije priređivanja godišnjih proslava svoje firme ili kompanije, uobičajenih pred Novu godinu. U našem hotelu nudimo im najbolje uslove, predivan ambijent, potpuni ugođaj i komfor, najukusniju hranu i zagarantovano dobar provod. Pozivamo sve zainteresovane da nam se jave – poručuje direktorica Hotela „Vojvodina“ Jelena Frenc, uz napomenu da su iskustva onih koji su koristili ovaj vid usluga renomiranog zrenjaninskog hotela, više nego pozitivna.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Slobodno vreme