• POSLEDNJI ČAS ZA PRIJAVE ZA ŽENSKU NOVU GODINU

  ZRENJANIN – Niko nema što Zrenjanin ima – manifestaciju „Ženska nova godina“, novogodišnji doček samo za pripadnice lepšeg pola, koji će se 32. put održati u Zrenjaninu, 16. decembra, po tradiciji u Hotelu „Vojvodina“.     Ovaj neobični doček Nove godine, pre više od tri decenije osmišljen u zrenjaninskom uduženju „Sva lepota sveta“, na čelu […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  POSLEDNJI ČAS ZA PRIJAVE ZA ŽENSKU NOVU GODINU

  ZRENJANIN – Niko nema što Zrenjanin ima – manifestaciju „Ženska nova godina“, novogodišnji doček samo za pripadnice lepšeg pola, koji će se 32. put održati u Zrenjaninu, 16. decembra, po tradiciji u Hotelu „Vojvodina“.

   

   

  Ovaj neobični doček Nove godine, pre više od tri decenije osmišljen u zrenjaninskom uduženju „Sva lepota sveta“, na čelu sa predsednicom te organizacije Katarinom Kaćom Halasović, ima za cilj da se žene na slavlju osećaju kao drage gošće, bez obaveza oko spremanja trpeze i dočeka gostiju.

   

  – Na našem dočeku žene su slavljenice, a ne domaćice zatrpane obavezama u kuhinji. Ženska nova godina je izuzetna prilika da barem jednom u godini sasvim opušteno provedu praznik. Na ovoj manifestaciji, u proteklim decenijama, učestvovalo je na hiljade žena, iz svih krajeva Srbije, ali i drugih delova nekadašnje Jugoslavije, pa i inostranstva a iskustva su više nego pozitivna. Ima među slavljenicama onih koje su tu od prve proslave, ali je sve više mladih devojaka i žena koje nam se pridružuju – kaže Kaća Halasović i napominje da je komforna sala Hotela „Vojvodina“ idealan ambijent za organizaciju ovog jedinstvenog skupa.

   

  žensku novu godinu

   

  – Za slavlje će biti obezbeđen bogat meni i piće u neograničenoj količini, po običaju biće folklora i muzike za sve prilike, a naše žene znaju da se vesele. Glumac Jovica Jašin je naš nezamenljivi Deda Mraz, a moguće je da specijalni gost bude i glumac Milenko Pavlov. Biće još zanimljivih programskih sadržaja i ne bi sve da otkrivamo – napominje Kaća Halasović, podsećajući na geslo proslave – Muškarcima ulaz nije zabranjen, ali nije ni dozvoljen. Osim kada su u pitanju kuvari, konobari, muzičari, novinari ili neizbežni Deda Mraz.

   

  Ulaznica za ovu nadaleko čuvenu manifestaciju je 1.600 dinara. Za gošće koje se odluče da nakon slavlja prenoće u Hotelu „Vojvodina“, pripremljena je povoljna ponuda.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Slobodno vreme