• PORTAL ZRENJANINSKI U BIOSKOPU CINESTAR! (FOTO)

  ZRENJANIN – Dve nove reklame za informativni portal zrenjaninski.com od četvrtka, 4. maja, počele su da se emituju u bioskopu CineStar, u Aviv Parku Zrenjanin.     Zaštitna lica ovih reklama su naši mladi sugrađani – aktuelna druga pratilja mis Srbije Marija Nikić i model Goran Žeravica.   Reklame su snimane u ekskluzivnom apartmanu hotela […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  PORTAL ZRENJANINSKI U BIOSKOPU CINESTAR! (FOTO)

  ZRENJANIN – Dve nove reklame za informativni portal zrenjaninski.com od četvrtka, 4. maja, počele su da se emituju u bioskopu CineStar, u Aviv Parku Zrenjanin.

   

  Foto: Zoran Bogaroški

   

  Zaštitna lica ovih reklama su naši mladi sugrađani – aktuelna druga pratilja mis Srbije Marija Nikić i model Goran Žeravica.

   

  Reklame su snimane u ekskluzivnom apartmanu hotela „Vojvodina“, kao i u bašti kafea „Bridge“, i ovom prilikom redakcija portala zrenjaninski.com se još jednom zahvaljuje ovim ugostiteljskim objektima na saradnji.

   

  Foto: Zoran Bogaroški

   

  Kratke, ali efektne reklame uradio je Digital Style iz Zrenjanina, a narator u njima je naš kolega novinar Srđan Žikić. Zahvaljujemo se i Digital Style-u i Srđanu na pomoći!

   

  Foto: Zoran Bogaroški

   

  Od sada, publika u bioskopu CineStar će, pre početka emitovanja filmova, imati priliku da vidi dve nove reklame za naš portal, koje su u potpunosti osmislili i realizovali Zrenjaninci.

   

  Foto: Zoran Bogaroški

   

  Ovom prilikom se zahvaljujemo i CineStar-u, najkvalitetnijem bioskopu, ne samo u Zrenjaninu, nego i u celoj Srbiji, sa kojim imamo uspešnu saradnju dužu od godinu dana i koju ćemo, na obostrano zadovoljstvo, nastaviti i u narednom periodu. Jer, portal zrenjaninski.com je uvek u društvu najboljih. DA SE ZNA!

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Slobodno vreme