• POČELA SEZONA NA PESKARI, STIGLI PRVI KUPAČI (FOTO)

  ZRENJANIN – Kupališna sezona na najpopularnijem zrenjaninskom kupalištu Peskara i zvanično je počela u četvrtak, 15. juna, kako je i najavljeno iz Javnog preduzeća „Gradska stambena agencija“, koje gazduje ovdašnjim izletištima.     Za razliku od otvorenog gradskog bazena, gde su već prvog dana, u sredu, zabeležene gužve, na Peskari dan kasnije nije bilo puno […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  POČELA SEZONA NA PESKARI, STIGLI PRVI KUPAČI (FOTO)

  ZRENJANIN – Kupališna sezona na najpopularnijem zrenjaninskom kupalištu Peskara i zvanično je počela u četvrtak, 15. juna, kako je i najavljeno iz Javnog preduzeća „Gradska stambena agencija“, koje gazduje ovdašnjim izletištima.

   

  peskara sezona
  Foto: Zoran Bogaroški

   

  Za razliku od otvorenog gradskog bazena, gde su već prvog dana, u sredu, zabeležene gužve, na Peskari dan kasnije nije bilo puno kupača, što ne znači da ih neće biti u narednom periodu.

   

  Foto: Zoran Bogaroški

   

  Jer, svakog leta na Peskari bude ogroman broj naših sugrađana koji spas od tropskih vrućina potraže na ovom mestu.

   

  Foto: Zoran Bogaroški

   

  Šta o ovogodišnjim planovima za Peskaru i izletište na Tisi kaže Radiša Dupljanović, direktor JP „Gradska stambena agencija“, možete pročitati ovde.

   

  Foto: Zoran Bogaroški

   

  Foto: Zoran Bogaroški

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Slobodno vreme