• „Pobesneli Maks“ na bioskopskom repertoaru

  ZRENJANIN – Akciona avantura „Pobesneli Maks: Autoput besa 3D“ stiže i na zrenjaninski veliki ekran. Film u kome glavne uloge tumače Tom Hardy i Charlize Theron na repertoaru bioskopa „Cinema“ naći će se u subotu i nedelju, 16. i 17. maja. Oba dana projekcije su u 18 i 20.30 časova. Ovo ostvarenje, u režiji George […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp

  ZRENJANIN – Akciona avantura „Pobesneli Maks: Autoput besa 3D“ stiže i na zrenjaninski veliki ekran.

  Mad Max - Fury road
  Mad Max – Fury road

  Film u kome glavne uloge tumače Tom Hardy i Charlize Theron na repertoaru bioskopa „Cinema“ naći će se u subotu i nedelju, 16. i 17. maja. Oba dana projekcije su u 18 i 20.30 časova.

  Ovo ostvarenje, u režiji George Miller-a, govori o Maksu Rokatanskom koji, progonjen turbulentnom prošlošću, u usamljeničkom lutanju vidi najbolju šansu za preživljavanjem. Ali, nakon susreta sa lepom Furiozom i odbeglom grupom iz Citadele, grada čije stanovnike teroriše tiranin Džo, postaće deo neizbežnog rata koji sledi.

  Film „Pobesneli Maks: Autoput besa 3D“ traje 121 minut.

  Posetioci bioskopa „Cinema“ za vikend će biti u prilici da pogledaju i 3D avanturu čuvenog animiranog junaka Sunđer Bob Kockalonea, pod nazivom „Sunđer na suvom“. Projekcije u subotu i nedelju su od 16 časova, a film, koji je sinhronizovan, traje 92 minuta.

  Cene ulaznica za sve projekcije su 250 dinara. Radno vreme blagajne je od 15 do 20.30 časova, i u subotu i u nedelju.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Slobodno vreme