• PerSu dečiji program u „Ulici kišobrana“ oduševio hiljade mališana! (Foto)

  Široki dečiji osmesi, opipljiva radost, nezaboravni zabavni trenuci, ushićenje i porodično druženje sasvim sigurno su obeležili ovogodišnji PerSu dečiji program.   PerSu dečiji program je organizovan u „Ulici kišobrana“, u okviru 34. po redu manifestacije „Dani piva“.   Veliki broj super raspoloženih mališana i ove godine je, od 29. do 31. avgusta, uživao u bogatom […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  PerSu dečiji program u „Ulici kišobrana“ oduševio hiljade mališana! (Foto)

  Široki dečiji osmesi, opipljiva radost, nezaboravni zabavni trenuci, ushićenje i porodično druženje sasvim sigurno su obeležili ovogodišnji PerSu dečiji program.

   

  PerSu dečiji program je organizovan u „Ulici kišobrana“, u okviru 34. po redu manifestacije „Dani piva“.

   

  Veliki broj super raspoloženih mališana i ove godine je, od 29. do 31. avgusta, uživao u bogatom kulturno – zabavnom programu, tradicionalno održanom u Gimnazijskoj ulici. Deca su mogla da učestvuju u brojnim radionicama, sportskim igrama ili u muzičkim programima.

   

  Sudeći po neverovatnoj energiji, bili su oduševljeni i zanimljivim predstavama i spektakularnim animacijama. Svi programi su bili besplatni, posebno prilagođeni različitim uzrastima posetilaca.

   

   

  Najveće iznenađenje klinci i klinceze doživeli su poslednjeg dana avgusta. Naime, tada su svi oni koji obožavaju najvažniju sporednu stvar na svetu, bili u prilici da provedu sportski dan i druže se sa poznatim jutjuberom Đotom Freestyle-om. Nekoliko hiljada oduševljenih mališana, kojima je fudbal ljubav, strast, emocija, sreća i tuga, uživalo je tog dana sa Đotom. On im je pokazao svoje umeće sa fudbalskom loptom. Nakon „pikanja“ voljene fudbalske „bubamare“, mališani su mogli da se fotografišu i razgovaraju sa njim.

   

  Osim u PerSu dečijoj ulici, bogat program bio je pripremljen i u Plankovom parku kod Kulturnog centra. U popularnom „Zabavilištu“, u „Parkiću Plankiću“, od 27. avgusta pa do 1. septembra, najmlađi posetioci učestvovali su u brojnim sportskim i edukativnim radionicama.

   

  Pročitajte još: Saopštenje organizatora povodom završetka 34. „Dana piva“ u Zrenjaninu

   

  Ovako zanimljivi dečiji dani, ispunjeni srećom, osmesima i zadovoljstvom, bili su poklon trgovinskog lanca PerSu marketi svim mališanima i posetiocima „Dana piva“ koji su u Zrenjanin došli u potrazi za dobrom zabavom, ali i kulturno – edukativnim programima.

   

  „Imajući u vidu sva dešavanja, sigurni smo da je svako našao ono što je njemu po meri“, kažu u PerSu marketima.

   

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Slobodno vreme