• Ovo su četiri nova filma koja možete pogledati u CineStaru (Video)

  Od četvrtka, 18. novembra, u bioskopu CineStar Zrenjanin prikazuju se četiri nova filma. U bioskopu sa pet zvezdica možete da pogledate novi film Srđana Dragojevića „Nebesa“, akcionu avanturu „Isterivači duhova: Nasleđe“, sportsku dramu „Kralj Ričard: Prednost u igri“ i triler „Crna kutija“.   NEBESA   Ova filmska alegorija sa elementima crne komedije inspirisana je trima […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Ovo su četiri nova filma koja možete pogledati u CineStaru (Video)

  Od četvrtka, 18. novembra, u bioskopu CineStar Zrenjanin prikazuju se četiri nova filma. U bioskopu sa pet zvezdica možete da pogledate novi film Srđana Dragojevića „Nebesa“, akcionu avanturu „Isterivači duhova: Nasleđe“, sportsku dramu „Kralj Ričard: Prednost u igri“ i triler „Crna kutija“.

   

  NEBESA

   

  Ova filmska alegorija sa elementima crne komedije inspirisana je trima pričama francuskog pisca Marcela Aimea. Priče o uticaju čuda na postkomunističko društvo u tranzicionom periodu smeštene su u 1993, 2001. i 2026. godinu. Pojava čuda je odgovor kolektivne svesti na promene koje primoravaju celu zajednicu da svet oko sebe, okrenut naopako, vidi u novom svetlu i čudesnoj perspektivi.

   

  Film postavlja neka od suštinskih pitanja savremenog trenutka – verujemo li u Hrista, ili se klanjamo Zlatnom teletu, idolu koji opredmećuje novac, konzumerizam i pohlepu? Kako da razlikujemo Božji dar od đavolovog iskušenja? Kada je milost od Boga zapravo kletva? „Nebesa“ su film koji postavlja brojna pitanja, ali ne nudi jednoznačne odgovore, već ostavlja gledaocu slobodu da o njima razmišlja.

   

  Film se prikazuje u terminima od 17.30 i 19.45 časova.

   

   

  ISTERIVAČI DUHOVA: NASLEĐE

   

  Od reditelja Džejsona Rajtmana i producenta Ivana Rajtmana stiže sledeće poglavlje iz originalnog univerzuma „Isterivači duhova“. U filmu „Isterivači duhova: Nasleđe“, kada samohrana majka i njeno dvoje dece stignu u mali grad, počinju da otkrivaju povezanost sa originalnim isterivačima duhova i tajno nasleđe koje je njihov deda ostavio za sobom.

   

  Film se prikazuje od 21.30 časova.

   

   

  KRALJ RIČARD: PREDNOST U IGRI

   

  Vil Smit glumi u priči o Ričardu Vilijamsu, ocu teniserki Serene i Venus Vilijams. Ričard gotovo nikada nije igrao tenis i nije bio profesionalni trener. Ipak se obavezao da trenira najbolje teniserke na svetu, Serenu i Venus Vilijams. Dok su bile još jako male, Ričard je napravio detaljan plan za njihove buduće karijere. Kao rezultat, Serena i Venus Vilijams su osvojile 30 pojedinačnih Grand Slem naslova – Serena 23, Venus 7, uključujući i pet Vimbldona.

   

  Film se prikazuje u terminima od 19.45 i 22.25 sati.

   

   

  CRNA KUTIJA

   

  Šta sve otkriva „crna kutija“? Tu su zabeleženi svi relevantni podaci o letu, ali i razgovori u pilotskoj kabini. A možda i nešto više od toga.

   

  Matje je talentovani mladi analitičar crne kutije u misiji da reši razlog smrtonosnog pada potpuno novog aviona. Ipak, kad vlasti zatvore slučaj, Matje se ne može oteti dojmu da s dokazima nešto nije u redu. Dok ponovno preslušava snimak, počinje da otkriva neke ozbiljno uznemirujuće detalje. Može li se snimak modifikovati? Idući protiv naredbi svog šefa, Matje započinje sopstvenu istragu – opsesivnu i opasnu potragu za istinom koja će brzo ugroziti mnogo više od njegove karijere…

   

  Film se u četvrtak prikazuje od 19.10 i 21.30 časova, a ostalim danima samo od 19.10 časova.

   

   

  U bioskopu CineStar Zrenjanin možete da pogledate i sledeće filmove: „Večni“, „Fabrika snova“, „Moje slatko čudovište“, „Južni vetar: Ubrzanje“, „Porodica Adams 2“, „Dina“, „Nepopravljivi Ron“, „Toma“ i „Ainbo: Dobri duh Amazonije“.

   

  Kompletan repertoar bioskopa CineStar Zrenjanin, kao i cene ulaznica, možete POGLEDATI OVDE.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Slobodno vreme