• OVE FOTOGRAFIJE PRIRODE SU MEĐU NAJBOLJIM U SRBIJI

  Svakog meseca Zavod za zaštitu prirode Srbije raspisuje foto konkurs na temu prirode Srbije. Poznati zrenjaninski fotoreporter Ivan Pančić učestvovao je na 10 mesečnih konkursa, a na decembarski poziv poslao je 10 fotografija, od kojih je za objavljivanje odabarano osam. Čak pet ih se našlo u užem izboru za fotografiju godine. Inače, od najboljih fotografija […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp

  Svakog meseca Zavod za zaštitu prirode Srbije raspisuje foto konkurs na temu prirode Srbije.

  zaba

  Poznati zrenjaninski fotoreporter Ivan Pančić učestvovao je na 10 mesečnih konkursa, a na decembarski poziv poslao je 10 fotografija, od kojih je za objavljivanje odabarano osam. Čak pet ih se našlo u užem izboru za fotografiju godine.

  leptir

  Inače, od najboljih fotografija prirode Srbije, po odabiru stručnog žirija, biće organizovana izložba sa pratećim katalogom i ona će tokom 2016. godine obilaziti gradove Srbije.

  leptir

  Ivana Pančića mnogi Zrenjaninci znaju po majstorskim fotografijama sa sportskih događaja, ali Ivan izuzetno voli prirodu i voli da je fotografiše, pa se u krugu znalaca smatra za jednog od najboljih za tu vrstu fotografije u Srbiji.

  leptir

  Uostalom, pogledajte njegove fotografije i procenite sami.

  buba

  osa

  sova

  ptica

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Slobodno vreme