• Otvoren AQUAFIT MINAQUA – zatvoreni bazen sa mineralnom vodom

  Danas je u Zrenjaninu počeo sa radom zatvoreni bazen AquaFit Minaqua. Građani Zrenjanina će imati prilike da uživaju u blagodetima plivanja u mineralnoj vodi Minaqua, koja je po svom sastavu i prisustvu prirodno rastvorenog joda slična upravo morskoj vodi.   „Minaqua“ je u Zrenjaninu prisutna već dugo godina. Hteli smo da u gradovima gde radimo […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Otvoren AQUAFIT MINAQUA – zatvoreni bazen sa mineralnom vodom

  Danas je u Zrenjaninu počeo sa radom zatvoreni bazen AquaFit Minaqua. Građani Zrenjanina će imati prilike da uživaju u blagodetima plivanja u mineralnoj vodi Minaqua, koja je po svom sastavu i prisustvu prirodno rastvorenog joda slična upravo morskoj vodi.

   

  „Minaqua“ je u Zrenjaninu prisutna već dugo godina. Hteli smo da u gradovima gde radimo pružimo nešto kvalitetno i novo. Zato smo u Novom Sadu otvorili Korzo dečiji park i SPA centar, a u Zrenjaninu otvaramo AQUAFIT. Time smo hteli da u svakom gradu i promovišemo sport, druženje, a ujedno i našu vodu i tehnologiju“, kažu za portal zrenjaninski.com u ovoj kompaniji.

   

  Ovaj AQUAFIT program je kreiran u Evropi i celom svetu od strane jedne kompanije iz Torina. Taj program, uz mnogo dodataka, biće primenjen u Zrenjaninu.

   

  Voda u bazenu je mineralna i lekovita. Slična je morskoj vodi i, osim što je zdrava za piće, zdrava je i za telo, u šta će Zrenjaninci moći da se uvere.

   

  Osim bazena, tu su i sauna, hamam, kao i svi ostali sadržaji neophodni za potpuno uživanje.

   

  aquafit minaqua

   

  Kvalitet usluge baziran na četiri principa

   

  „Kvalitet naše usluge biće baziran na četiri principa – kvalitet vazduha, kvalitet vode, higijena i kvalitet usluge. Temperatura vode je 32 stepena. Od sadržaja će biti puno džetova za masažu, vodenih kreveta, džetova za protivstrujno plivanje, raznih masažera, sauna, parno kupatilo, viši tuš“, navode u kompaniji „Minaqua“.

   

  Radno vreme za kupače je od 16 do 23 časa. Treninzi aqua fita su u četiri termina pre podne, u trajanju od po jedan i po sat.

   

  Specijalni program AquaFit-a će se sprovoditi 45 minuta, a tokom preostalog vremena moći će da se koriste ostali sadržaji ili da se pliva.

   

  „Cene su pristupačne – 600 dinara po treningu. Ova cena je četiri puta niža od cene u Italiji, ali smo mi odlučili da građani Zrenjanina mogu da treniraju po povoljnijim cenama, s obzirom na to da jedan čas tenisa, na primer, u Novom Sadu košta deset evra. Cena za kupače je 1.500 dinara, i oni će moći tri sata da uživaju u svim sadržajima AquaFit centra“, objašnjavaju u ovoj kompaniji.

   

  Ako vas interesuje više, sve možete pogledati na internet stranici aquafit.rs

   

  „Ovo je samo prvi deo našeg ulaganja u Zrenjanin. Susednu zgradu, gde je nekad bila laboratorija, preuredićemo u jednu veliku dečju igraonicu i primeniti sva iskustva koja imamo sa našim Korzo parkom u Novom Sadu“, poručuju iz kompanije „Minaqua“.

   

  AquaFit Minaqua centar u Zrenjaninu nalazi se u ulici Petra Drapšina 15. Broj telefona za sve informacije je 064 813 90 47.

   

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 5

  1. Koliki profit su imali u Zrenjaninu u poslednjih 15 godina, mogli su fabriku za preradu vode da naprave. Ali ne, ponosno objavljuju da otvaraju bazen sa mineralnom i lekovitom vodom koja je zdrava i za piće?!?! I sve to za cenu koja je četiri puta niža od cene u Italiji… MRŠ!!!

  2. Taj projekat je osudjen na propast. Zapamtite šta sam rekao. To će se videti već za tri meseca, da je nerentabilan.

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Slobodno vreme