• Oseti adrenalinsku avanturu: Besplatne pripreme za trke sa preprekama

  Svi oni koje zanima kako izgledaju pripreme za trke sa preprekama (OCR), imaće priliku to uživo da vide i osete u subotu, 1. aprila, u Zrenjaninu. Ovaj trening je besplatan za sve koji žele da se oprobaju i upoznaju sa ovom vrstom trke koja dobija na velikoj popularnosti kako u svetu tako i u Srbiji. […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Oseti adrenalinsku avanturu: Besplatne pripreme za trke sa preprekama

  Svi oni koje zanima kako izgledaju pripreme za trke sa preprekama (OCR), imaće priliku to uživo da vide i osete u subotu, 1. aprila, u Zrenjaninu. Ovaj trening je besplatan za sve koji žele da se oprobaju i upoznaju sa ovom vrstom trke koja dobija na velikoj popularnosti kako u svetu tako i u Srbiji. Organizator prvog OCR treninga je personalni trener i takmičar na inostranim i domaćim OCR trkama Dejan Vukonjanski.

   

  – Velika mi je želja da naš grad u svoj već raznolik sportski sadržaj uvrsti i događaj ovakvog tipa. Trening se sastoji iz trčanja po urbanom terenu, uz savladavanje različitih prepreka po tlu. Za sve učesnike koji neku prepreku ne mogu da pređu postoji zamenska vežba. Iako OCR trke izgledaju kao psiho-fizički zahtevne, one su zabavne i isto tako podobne za ljude različitih starosnih dobi i kondicije – objašnjava u izjavi za portal zrenjaninski.com Dejan Vukonjanski.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Prvoklasna žurka može da počne: Evo kako do najjačeg bonusa u regionu!

   

  Prema njegovim rečima, svaka OCR trka je drugačija. Neke od prepreka mogu biti nošenje ili vučenje guma, provlačenje ispod mreže, penjanje uz kanap, preskakanje drvenih zidova, ulazak i prolazak kroz vodu i mnoge druge.

   

  – Potrudićemo se da prvi trening bude zanimljiv svim Zrenjanincima i gostima. Za učešće mogu da se prijave svi oni koji su fizički sposobni, a uz prijavu će potpisati i izjavu da učestvuju na sopstvenu odgovornost. Takođe, roditelji odnosno staratelji treba da potpišu saglasnost za učešće maloletnih lica – navodi Vukonjanski.

   

  Link za prijavu za sve

   

  Link za saglasnost za maloletna lica

   

  Početak treninga je u 10 časova i planirano je da traje jedan sat. Biće održan na kraju Ulice Žarka Zrenjanina, sa leve strane. Link za lokaciju.

   

  dejan vukonjanski - trke sa preprekama
  Foto: Privatna arhiva

   

  Saveti za učesnike treninga

   

  Vukonjanski ima i savet kako se obući za one koji žele tog dana da učestvuju u treningu.

   

  – Poželjno je obući sportsku majicu dužih rukava i donji sportski deo dužih nogavica, s obzirom na to da će neke od prepreka biti provlačenje odnosno vojničko puzanje. Savet je i da obujete patike za trčanje ili za trail trčanje sa kramponima, koje nisu obavezne, pošto je konfiguracija terena takva da nije preterano zahtevna. Biće obezbeđena voda za piće tokom treninga, a nakon trke voda za piće i pranje ruku, kao i voće – napominje Vukonjanski.

   

  Njegov plan je da nakon ovog događaja nastavi sa održavanjem treninga na različitim lokacijama u Zrenjaninu.

   

  – Sve informacije biće objavljene na Instagram profilu. Pored toga, biće formirana i viber grupa. Svako ko želi da joj se priključi moći će da postavi sva pitanja u vezi sa treninzima i da prati detaljne informacije – istakao je Dejan Vukonjanski.

   

  On je dodao će prvi sledeći veliki besplatni trening biti održan početkom leta i da će biti humanitarnog karaktera.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Slobodno vreme