• Održan „Zlatni kotlić“, među učesnicima i jedan Urugvajac (Foto)

  Udruženje paraplegičara Banata organizovalo je na zrenjaninskom motelu Šumice, u nedelju, 26. maja, takmičenje u kuvanju riblje čorbe, dvadeseti po redu „Zlatni kotlić 2019“.   – „Zlatni kotlić 2019“ okupio je dvadeset organizacija koje su učestvovale u takmičenju. Ovogodišnje takmičenje ima i međunarodni karakter, jer je učestvovala i jedna ekipa iz Brčkog. Kuriozitet predstavlja činjenica […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Održan „Zlatni kotlić“, među učesnicima i jedan Urugvajac (Foto)

  Udruženje paraplegičara Banata organizovalo je na zrenjaninskom motelu Šumice, u nedelju, 26. maja, takmičenje u kuvanju riblje čorbe, dvadeseti po redu „Zlatni kotlić 2019“.

   

  – „Zlatni kotlić 2019“ okupio je dvadeset organizacija koje su učestvovale u takmičenju. Ovogodišnje takmičenje ima i međunarodni karakter, jer je učestvovala i jedna ekipa iz Brčkog. Kuriozitet predstavlja činjenica da je u jednoj ekipi bio i takmičar koji je došao iz Urugvaja – rekao je Nenad Krbavac, predsednik udruženja koje je domaćin ove manifestacije.

   

  Krbavac je napomenuo da je među stotinak takmičara, koji su bili raspoređeni po ekipama, bilo i više desetina osoba sa invaliditetom.

   

  Pročitajte još: Mnogi oduševljeni nesvakidašnjim potezom Gradske narodne biblioteke

   

  Jedan od gostiju bio je je i Saša Santovac, zamenik gradonačelnika Zrenjanina, koji je za naš portal rekao sledeće:

   

  – Grad je uvek tu da pomogne i podrži ovakve aktivnosti. Ovo je prilika i da pričamo o onome šta je potrebno da Grad još uradi kako bi omogućio onima koji koriste kolica ili druga pomagala lakše kretanje – istakao je Santovac.

   

  Santovac je napomenuo da se već dogovaraju nove aktivnosti, među kojima će biti i regata na Tisi koja je planirana za jul.

   

  Tekst i foto: Zoran Bogaroški

   

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Slobodno vreme