• NOVE REKLAME ZA PORTAL ZRENJANINSKI U BIOSKOPU CINESTAR! (FOTO)

  ZRENJANIN – Ovih dana u bioskopu CineStar, u Aviv Parku Zrenjanin, počeće emitovanje dve nove reklame za informativni portal zrenjaninski.com, snimane profesionalnom filmskom kamerom!     Posetici bioskopa će svakodnevno, pre projekcije filmova, biti u prilici da vide kratke reklame za naš portal u kojima se pojavljuju aktuelna druga pratilja mis Srbije Marija Nikić i […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  NOVE REKLAME ZA PORTAL ZRENJANINSKI U BIOSKOPU CINESTAR! (FOTO)

  ZRENJANIN – Ovih dana u bioskopu CineStar, u Aviv Parku Zrenjanin, počeće emitovanje dve nove reklame za informativni portal zrenjaninski.com, snimane profesionalnom filmskom kamerom!

   

  Foto: Milana Popov

   

  Posetici bioskopa će svakodnevno, pre projekcije filmova, biti u prilici da vide kratke reklame za naš portal u kojima se pojavljuju aktuelna druga pratilja mis Srbije Marija Nikić i model Goran Žeravica.

   

   

  Reklame je uradila agencija Digital Style, a snimane su u ekskluzivnom apartmanu hotela „Vojvodina“, kao i u bašti kafea „Bridge“. Ovom prilikom, redakcija portala zrenjaninski.com zahvaljuje se hotelu „Vojvodina“ i kafeu „Bridge“ na tome što su nam izašli u susret i omogućili snimanje reklama u njihovom prostoru.

   

  Foto: Milana Popov

   

  Takođe, zahvaljujemo se i kolegi novinaru i voditelju Srđanu Žikiću koji je narator u reklamama, kao i bioskopu CineStar sa kojim više od godinu dana uspešno sarađujemo.

   

  Foto: Milana Popov

   

  Kratke i efektne reklame za portal zrenjaninski.com nešto su sasvim novo i potpuno drugačije na lokalnom medijskom nebu. U to ćete se i sami uveriti za nekoliko dana.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Slobodno vreme