• NIKOLA ROKVIĆ JE TRAŽIO NEŠTO, ALI MU ŽELJA NIJE ISPUNJENA

  ZRENJANIN – Sinoćnim koncertima grupe „Van Gogh“ i Marinka i Nikole Rokvića na Trgu slobode, i grupa „Perpetuum mobile“, „Gift“ i „Kal“ na Žitnom trgu, završeni su ovogodišnji 32. „Dani piva“.     Zrenjaninci su po prohladnom vremenu uživali u koncertima vrsnih muzičara, a prava je šteta što je zbog vremena koje se pogoršalo u […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  NIKOLA ROKVIĆ JE TRAŽIO NEŠTO, ALI MU ŽELJA NIJE ISPUNJENA

  ZRENJANIN – Sinoćnim koncertima grupe „Van Gogh“ i Marinka i Nikole Rokvića na Trgu slobode, i grupa „Perpetuum mobile“, „Gift“ i „Kal“ na Žitnom trgu, završeni su ovogodišnji 32. „Dani piva“.

   

  Foto: Zoran Bogaroški

   

  Zrenjaninci su po prohladnom vremenu uživali u koncertima vrsnih muzičara, a prava je šteta što je zbog vremena koje se pogoršalo u subotu popodne, program morao da pretrpi izmene.

   

  Foto: Zoran Bogaroški

   

  – Bila nam je velika čast i zadovoljstvo da se poklonimo pred zrenjaninskom publikom. Zrenjaninci su oduvek bili zahtevna publika – kazao je Zvonimir Đukić Đule, frontmen benda „Van Gogh“.  

   

  Nikola Rokvić
  Foto: Zoran Bogaroški

   

  Nikola Rokvić, koji je nastupio sa ocem Marinkom, kazao je da je u pitanju lepa kombinacija i da ljudi vole da ih vide zajedno na bini.

   

  Foto: Zoran Bogaroški

   

  – Vladala je pozitivna atmosfera. Bio sam više puta u Zrenjaninu, ali mi pričinjava veliko zadovoljstvo to što sam bio učesnik jedne ovako divne manifestacije – naglasio je mlađi Rokvić i dodao da je u gradu na Begeju tražio zrenjaninsko pivo, ali da ga nije bilo.

   

  On je dodao da bi voleo da mu se kroz nekoliko godina, kada opet dođe ovde, ispuni želja, pa da pije zrenjaninsko pivo.

   

  Foto: Zoran Bogaroški

   

  Bilo kako bilo, sedam dana grad je živeo u ritmu raznovrsne muzike, zabave i provoda. Pilo se pivo, jele su se pljeskavice, prasetina i jagnjetina, ko je hteo mogao je da uživa u programu koji je zaista bio takav da su nešto za sebe mogli da pronađu i oni od 7 i oni od 77 godina.

   

  Foto: Zoran Bogaroški

   

  Danas je na programu veliko spremanje grada, otvaranje saobraćajnica i parkirališta. Nadamo se da ste uživali i u našim izveštajima i fotografijama, pa nam samo ostaje da kažemo – čekamo 33. po redu „Dane piva“.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Slobodno vreme