• Nezaobilazni komad odeće: Šta sve krije jedna obična majica

  Majica je najjednostavniji i osnovni komad odeće koji se lako uklapa u sve kombinacije i sastavni je deo naše garderobe. Iako se čini kao da je ovaj odevni predmet nešto što je stvoreno samo za opuštene prilike, sada je prisutan u svim kombinacijama i može da nam pomogne da u svakoj prilici spojimo ono što […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Nezaobilazni komad odeće: Šta sve krije jedna obična majica

  Majica je najjednostavniji i osnovni komad odeće koji se lako uklapa u sve kombinacije i sastavni je deo naše garderobe. Iako se čini kao da je ovaj odevni predmet nešto što je stvoreno samo za opuštene prilike, sada je prisutan u svim kombinacijama i može da nam pomogne da u svakoj prilici spojimo ono što se na prvi pogled čini nespojivim. Bilo da se radi o jednobojnim majicama ili onima koje šalju neku poruku, sve su ovo odlični primeri stvari koje se mogu lako uklopiti u stil koji je karakterističan za nas.

   

  Jednostavno, a funkcionalno

   

  Svi smo se našli u prilikama da stojimo ispred ormara i ne znamo šta da obučemo. Upravo su ovo dani kada nam je potrebno da možemo da se oslonimo na sigurne kombinacije koje će nam pomoći da se istaknemo. Bilo da se radi o poslovnom sastanku, izlasku u grad ili odlasku u šoping, jednostavnu majicu možemo da uparimo sa raznim dodacima – pantalonama, farmericama, suknjom i blejzerom ili jaknicom. Ovakve sigurne kombinacije su klasične te su u svim prilikama najsigurniji način da se obezbedite kada su komfor i stil u pitanju.

   

  Sve potrebnija udobnost

   

  Svi brendovi se sve više okreću ka komadima odeće koji pružaju udobnost. Sve brži tempo života i velika količina obaveza svakog dana zahtevaju odeću koja će moći da isprati sve ovo. Majice su ovde vodeći komad garderobe jer su udobne i prihvatljive za oblačenje u gotovo svim prilikama. Uz to, modeli i krojevi variraju te se uvek možete osloniti da će vam biti saveznik u pokrivanju ili otkrivanju delova dela. Nešto širi modeli koji su trenutno popularni su i prijatni tokom visokih temperatura te će i ova prednost da istakne majice kao najpopularniji odevni predmet.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Kako će se virus korona odraziti na arhitekturu i prostorno planiranje?

   

  majica

   

  Pokazivanje stila

   

  Kreiranje sopstvenog stila ume da bude teško uz sve trendove koji dolaze svake godine i izazivaju nas da isprobamo nešto novo. Jedan od najboljih načina da budemo uspešni u ovim kombinacijama jeste da se držimo nekih osnova i gradimo stil na osnovu toga. Kada su u pitanju majice, možemo da im damo dodatni šmek ukoliko se odlučimo za efektno štampanje majica koje će nam omogućiti da jednostavnu majicu pretvorimo u najupečatljiviji komad kombinacije. Ovim jednostavnim trikom možemo da nadogradimo stil i poboljšamo bilo koju kombinaciju i unesemo nešto novo u sopstveni stil.

   

  Uvek u trendu

   

  Klasična majica godinama je prisutna tokom svih sezona i ne postoji trend koji se ne može ukombinovati sa ovim klasičnim odevnim predmetom. Upravo je ovo razlog zašto se sve više ljudi okreće majici kao osnovnom elementu pri izgradnji stila ili odevne kombinacije kako bi krajnji rezultat bio uspešan. Ukoliko pratite trendove, ili želite da nadogradite svoj stil, to ćete najbolje postići ukoliko od jedne majice napravite najupečatljiviji komad koji posedujete.

   

  Slanje važne poruke

   

  Sve je popularnije slanje poruka i uverenja na sve moguće načine, pa je tako i majica došla kao odlična pozadina za to. Bilo da želite da pošaljete poruku svima oko vas i pokažete da nešto treba da se promeni ili jednostavno želite da pokažete svoj muzički ili filmski ukus, pomoću majice možete da uradite upravo ovo. Uz bilo koju kombinaciju, majica sa printom će da bude upečatljiva i da vas učini primetnim u masi istih kombinacija. Ovo je uvek dobar način da unesete nešto novo u sopstveni stil i promenite način odevanja tako da vam odgovara.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Klasični komadi su uvek najbolji način da budemo sigurni u komad koji kupujemo i da će nam on trajati u narednim sezonama. Čak i najobičnija majica, uz nekoliko dodataka, može da bude deo najbolje kombinacije koja će izgledati kao da smo je smišljali satima. Majica vas nikada neće izneveriti kada su u pitanju mogućnosti kombinovanja i udobnost, a to je ono što nam je ovih dana preko potrebno.

   

  Ljiljana Bugarin

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Slobodno vreme