• Nedeljni horoskop za vremenski period od 1. do 8. maja

  Informativni portal zrenjaninski.com objavljuje nedeljni horoskop za period od 1. do 8. maja. Evo šta kažu zvezde – šta nas čeka tokom narednih nedelju dana. Na kraju teksta pročitajte i koja će tri horoskopska znaka biti najsrećnija tokom iduće nedelje.   OVAN   LJUBAV: Doći će do delimičnog poboljšanja vašeg privatnog života, ali i dalje ćete […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Nedeljni horoskop za vremenski period od 1. do 8. maja

  Informativni portal zrenjaninski.com objavljuje nedeljni horoskop za period od 1. do 8. maja. Evo šta kažu zvezde – šta nas čeka tokom narednih nedelju dana. Na kraju teksta pročitajte i koja će tri horoskopska znaka biti najsrećnija tokom iduće nedelje.

   

  OVAN

   

  LJUBAV: Doći će do delimičnog poboljšanja vašeg privatnog života, ali i dalje ćete biti skloni da terate po svome. Bilo bi najbolje da više pažnje i važnosti poklonite drugoj strani, te da uvažite neke njene predloge. To bi bilo dobro za oboje.

   

  KARIJERA: Neke će mučiti finansije. Neki će naći sasvim nov i nesvakidašnji način zarade. Možda neće biti sasvim legalan, pa bi bilo dobro da proverite šta se može, a šta ne može kako kasnije ne biste imali problema sa zakonom. Neki će putovati zbog posla.

   

  ZDRAVLJE I SAVET: Uživajte u veselom društvu.

   

  BIK

   

  LJUBAV: Ako je zapelo između vas i partnera, verovatno ćete se oboje otvoriti i truditi da pojasnite svoja očekivanja. Biće još povremenih neprimerenih ponašanja, ali to će biti zanemarljivo. Pokušajte da budete malo nežniji jedno prema drugome.

   

  KARIJERA: Poboljšaće se atmosfera na radnom mestu. Radićete lakše, premda će posla biti sve više. Sportski radnici postići će lepe rezultate. Zaposleni u pedagoškim delatnostima pokazaće šta znaju. Biće dosta novih ideja.

   

  ZDRAVLJE I SAVET: Uživaćete i u samoći i u društvu.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Praznična super ponuda u „Ogrevu“: Ne dvoumite se, već iskoristite priliku!

   

  BLIZANCI

   

  LJUBAV: Postaćete mirniji i tiši. Jedino ćete rado pričati. Voljena osoba sa olakšanjem će primetiti da ste se smirili. Oboje ćete biti zadovoljni. Oni koji su još sami mogli bi početi da osećaju bliskost s jednom osobom koja nije iz njihovog kraja.

   

  KARIJERA: Mnogi će poželeti da pomere granice, ali videće da to nije tek tako. Neki vaši snovi u sudaru s realnošću izgubiće svaki smisao. Prihvatite to kao fazu svog sazrevanja. Slušajte druge, budite kooperativni, pa će i oni vas podržavati.

   

  ZDRAVLJE I SAVET: Potražite sport za sebe.

   

  RAK

   

  LJUBAV: Vaši lični odnosi postaće malo diskretniji, a vi na neki način manje zahtevni. Više vam neće biti važne atrakcije, nego ćete uspeti da uživate u sasvim malim i običnim situacijama. To je dobro jer ćete se istinski upoznati.

   

  KARIJERA: Dobro su vam postavljeni kontakti, a pogotovo za sve nove ideje i projekte. Balansiraćete između otvorenog pristupa i diskrecije. Neke stvari zadržaćete za sebe jer će vam vaš unutrašnji glas tako govoriti. Mnogima ćete biti pravo osveženje.

   

  ZDRAVLJE I SAVET: Idite tamo gde vam je dobro.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Treći krug nagradnog takmičenja: Pametno recikliraj za pametne nagrade

   

  LAV

   

  LJUBAV: Tokom ove nedelje neke stvari će u vašem privatnom životu početi da dolaze na svoje mesto. Manji verbalni nesporazumi biće deo svakodnevnice kojima ne treba pridavati veći značaj. Slušajte svoje srce i sledite ga. Tako neće biti greške.

   

  KARIJERA: U poslovnim komunikacijama i kontaktima izbegavajte otvoreno pokazivanje emocija. Jednostavno zato jer bi neko mogao da vas doživi kao neprofesionalnu osobu. Odmerite kad i koliko osećaja treba pokazati. Krećete se ka novim znanjima.

   

  ZDRAVLJE I SAVET: Ne živcirajte se zbog sitnica.

   

  DEVICA

   

  LJUBAV: Postaćete društveniji. Oni koji su još sami većinu slobodnog vremena provodiće umreženi s bliskom okolinom, bilo doslovno, krećući se, bilo preko kompjutera. Tako će lako nalaziti nova poznanstva, a nije isključena ni ljubav.

   

  KARIJERA: Oni koji rade privatni posao mogli bi dobiti dodatni angažman koji im baš neće biti po volji. Isto važi i za rad od kuće. Biće i onih koji će pokrenuti promene u prostoru u kom borave, rade ili žive. Treba prvo sve osmisliti.

   

  ZDRAVLJE I SAVET: Idite tamo gde se osećate dobro.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Mafija mama, Marmadjuk, Praznik rada, Renfild… Novi hit filmovi su stigli u CineStar!

   

  VAGA

   

  LJUBAV: Postaće vam zanimljivije jer će biti više kretanja među osobama suprotnog pola. Stoga će oni koji još traže srodnu dušu lakše nailaziti na ljubavne prilike. Oni u vezama razmenjivaće nežne reči koje će imati efekta. Biće sve bolje.

   

  KARIJERA: Još će biti manjih finansijskih borbi, ali se nazire i rešenje. Vaš fokus sad će se prebaciti na viša znanja. Mnogi će gledati da usavrše svoju stručnost. Oni koji uče biće svakako na dobitku. Ko želi, neka upiše dodatni kurs.

   

  ZDRAVLJE I SAVET: Otvaraju se mogućnosti putovanja.

   

  ŠKORPIJA

   

  LJUBAV: Oni koji su u dužim vezama imaće sve jaču potrebu za društvom, pa će biti često viđeni gosti na raznim zabavama. Biće im dobro, ako izuzmemo male svađe. No njima će to biti podsticaj. Oni koji još traže srodnu dušu – putovaće.

   

  KARIJERA: Oni koji traže nešto novo ili duboko dobiće priliku da to prepoznaju. Biće nadomak nečeg što će im obogatiti karijeru. To će ih podstaći da rade još predanije. Gotovo svi na poslu će pokazivati jaču crtu kreativnosti.

   

  ZDRAVLJE I SAVET: Istraživaćete nepoznato.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Mafini sa čokoladom i malinama: Ova poslastica će svakog oduševiti

   

  STRELAC

   

  LJUBAV: Zajednički jezik s voljenom osobom nalazićete kroz daleke i pomalo filozofske teme. Biće i nešto nadmudrivanja. Pred vama su dani u kojima ćete razmenjivati ideje o svemu i svačemu, ali će vas to oboje ispunjavati.

   

  KARIJERA: Saradnici neće biti jasni u svojim namerama. Moguća su zatezanja tamo gde ste se najmanje nadali. Ovo će vam teško pasti. Ipak, moraćete da prihvatite ono što se nudi i prilagodite se najbolje što znate.

   

  ZDRAVLJE I SAVET: Relaksacija je imperativ.

   

  JARAC

   

  LJUBAV: Verovatno je da će vam nedostajati izazova u privatnom životu. Atrakcije koje priželjkujete će izostati, pa nemojte da stvarate veštačke situacije po svaku cenu. Prihvatite ovo kao prolazno zatišje i uživajte u sitnicama. I one imaju svoju vrednost.

   

  KARIJERA: Neki će tokom ove nedelje morati da donose određene odluke, ali još neće imati sve informacije za procenu. Zato je najbolje odlučivati o onome što ne trpi odlaganje, a ono što može, neka pričeka sve što treba da doznate. Procenite šta je šta.

   

  ZDRAVLJE I SAVET: Nalazite se pred novim početkom.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Dragana i Dragan su izgovorili sudbonosno DA, a evo ko se još venčao

   

  VODOLIJA

   

  LJUBAV: Nije loše pričati, ali nemojte da pričate previše jer bi celoj stvari mogli da oduzmete na spontanosti. Pustite neka se vaša ljubavna priča razvija prirodno i bez previše analiza. Za njih će uvek biti vremena kasnije. Jednostavno uživajte.

   

  KARIJERA: Prilike za razvoj karijere biće usko povezane s borbom i stresom. Na vama je da procenite svoje snage i snage protivnika, te da postupite realno i pametno. Važno je da usmerite svoju silnu energiju na ono što vas u ovom trenutku privlači.

   

  ZDRAVLJE I SAVET: Red odmora uvek neka prati red aktivnosti.

   

  RIBE

   

  LJUBAV: Mnogi će se predati traču i uživati ogovarajući. Neće im pasti na pamet da su i oni i njihova ljubav možda meta nečijeg tuđeg trača. Zato bi bilo najbolje da prvo počistite u svom dvorištu, a tek onda analizirate nečiji tuđi odnos. Razmislite.

   

  KARIJERA: Moguće je da će se pojaviti stari problemi ili ćete morati da sarađujete s ljudima koji vam baš nisu po meri. No šta je, tu je. Treba ostati sabran i profesionalno odraditi svoj deo posla. Kasnije će vam biti drago što ste se tako postavili.

   

  ZDRAVLJE I SAVET: Redovno se odmarajte.

   

  NAJSREĆNIJI ZNAKOVI OVE NEDELJE: Ovan, Strelac, Vaga

   

  Novi nedeljni horoskop možete da pratite svake nedelje na informativnom portalu zrenjaninski.com.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin