• Nedeljni horoskop za period od 26. februara do 4. marta

  Evo šta kažu zvezde – šta nas čeka tokom narednih nedelju dana.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Nedeljni horoskop za period od 26. februara do 4. marta
  Foto: Pixabay

   

  Informativni portal zrenjaninski.com objavljuje nedeljni horoskop za period od 26. februara do 4. marta.

   

  Na kraju teksta pročitajte i koja će tri horoskopska znaka biti najsrećnija tokom iduće nedelje.

   

  OVAN

   

  LJUBAV: Ovih dana pratiće vas kvalitetne ljubavne prilike. Iskoristite to da uživate ili da nekome izrazite ljubav. Neki će povremeno osećati nedostatak atrakcija, pa će rado smišljati događaje koji nemaju realno uporište. Ako vam je dosadno, pomozite nekom.

   

  KARIJERA: Verovatno će se pokrenuti poslovi povezani s mladima ili zabavom. Neki će postići rešenja koja su dugo bila nemoguća. Bićete zadovoljni materijalnim dostignućima, ali svet slavnih i dalje će vam biti izazov kojem ne možete da odolite.

   

  ZDRAVLJE I SAVET: Idite za svojom intuicijom.

   

  BIK

   

  LJUBAV: Bićete spremni na mnoge ljubavne pustolovine. Oni koji su već u dužim vezama izlaziće na neka atraktivna mesta. Zajedničko vreme će vam proleteti i osim prolaznih verbalnih nesporazuma, sve će teći sasvim dobro.

   

  KARIJERA: Ako vam se učini da je pred vama dug put, prihvatite to s veseljem, jer je isti dobar. Ono što se pokrenulo, nastaviće da se razvija dalje. Na vama je da se prilagodite i uklopite u celu situaciju što bolje možete.

   

  ZDRAVLJE I SAVET: Pročitajte kvalitetnu knjigu.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Šta je to što proslavu 8. marta u Hotelu „Vojvodina“ čini tako jedinstvenom?

   

  BLIZANCI

   

  LJUBAV: Većinu ove nedelje vladaće opuštenost između vas i voljene osobe. Ništa više neće biti isforsirano, a dani će vam spontano donositi prilike za ljubav. Vaše neraspoloženje dolaziće iz drugih područja života, pa to zanemarite.

   

  KARIJERA: Verovatno će se meriti vaša dostignuća u radu. Budite spremni na to. Neki će gledati da vam iščačkaju neku staru manu ili grešku koja je zaboravljena. Nemojte tome da pridajete značaj, jer je mnogo više dobrog, nego lošeg. Istina će izaći na videlo.

   

  ZDRAVLJE I SAVET: Budite ono što jeste.

   

  RAK

   

  LJUBAV: Dani koji slede često će vam donositi prilike da poboljšate odnose s ljudima oko sebe. Ipak, vaša distanciranost katkada će osujetiti moguća zbližavanja. Uz više otvorenosti sve će ispasti bolje. Na vama je da se potrudite.

   

  KARIJERA: Osetićete nervozu kad bude trebalo da sarađujete s drugima. Najviše zato jer s njihove strane neće sve izgledati profesionalno. Shvatite da nisu svi toliko uporni kao vi i da ponekad nekome treba da progledate kroz prste. Niko na svetu nije savršen.

   

  ZDRAVLJE I SAVET: Ublažite svoje zahteve.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Top ponuda u Gomex trgovinama koja će obradovati sve potrošače!

   

  LAV

   

  LJUBAV: Pred vama su dani dobrih, ali ne toliko značajnih ljubavnih prilika. Iskoristite ih tako da ojačate poverenje između vas i partnera. Takođe je potrebno da primenite samokontrolu jer ćete povremeno reagovati kako ne treba. Razmislite o svemu.

   

  KARIJERA: Na radnom mestu često ćete pokazivati borbeni stav, pa nećete biti prijatni kolegama. Pokušajte da na sve gledate mirnije i da ne skačete na svaki postavljeni izazov. Vaš trud i upornost mogu se primeniti i na diskretniji način.

   

  ZDRAVLJE I SAVET: Gledajte gore, a ne dole.

   

  DEVICA

   

  LJUBAV: Idućih dana neće doći do značajnijeg pomaka u vašim privatnim odnosima. Imaćete doduše dovoljno energije, a posebno za komunikaciju, pa će mnogi rečima da nadoknađuju ono što im u emotivnom smislu nedostaje. U tome će i uspeti.

   

  KARIJERA: Volite rad s ljudima, ali sada cenite pre svega poslove koji su sigurni. Stabilnost je tema o kojoj ćete rado diskutovati s kolegama. Svoje poslovne interese usmeravaćete prema pomenutom kriterijumu. Postajete realniji.

   

  ZDRAVLJE I SAVET: Ko može, neka ode na plivanje.

   

  PROČITAJTE JOŠ: POKLON ZA SVE PUNOLETNE GRAĐANE: Prijavite se na OVOM LINKU i preuzmite 4.000 dinara!

   

  VAGA

   

  LJUBAV: Dobre društvene okolnosti i zanimljivi događaji pratiće vas većinu nedelje. Zato dajte sve od sebe da osigurate kvalitetan odnos s osobom do koje vam je stalo. Biće malih nervoza i nesporazuma, ali oni su zanemarljivi u poređenju s dobrim uticajima.

   

  KARIJERA: Dobro ćete kormilariti sa zahtevnijim i značajnijim temama. Neki će biti unapređeni ili će pred njih biti postavljeni veći zadaci. U finansijskom smislu trebalo bi da ostvarite dobre rezultate. Neki će trošiti više od planiranog.

   

  ZDRAVLJE I SAVET: Krećite se više na svežem vazduhu i po suncu.

   

  ŠKORPIJA

   

  LJUBAV: Pritisak koji će dolaziti iz drugih područja života povremeno će vam i dalje narušavati inače solidne lične odnose. Ako pokušate nešto da objasnite, nećete se snaći najbolje. Stoga budite tihi i jednostavno volite.

   

  KARIJERA: Umetnici pred publikom, sportisti, kao i oni koji rade s mladima, dobiće veliku priliku u svom radu. Neki će se zbog toga zaleteti i početi da grade kule na nebu. Prilika je tu, ali treba ostati na zemlji i biti realan. Slava je uvek prolazna.

   

  ZDRAVLJE I SAVET: Razgibajte zglobove.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Spremni za novu filmsku jurnjavu? Pogledajte film „Trka za slavom: Audi protiv Lanče“

   

  STRELAC

   

  LJUBAV: Imaćete dobar vetar u leđa većinu ove nedelje. Nemojte da samujete, nego idite među ljude. Oni će vas rado prihvatati i još više želeti u svom društvu. Verovatno ćete imati i mnogo udvarača. Bićete otvoreni i elokventni prema svima.

   

  KARIJERA: Čekate da drugi daju svoj sud o onome što ste napravili zajedno sa svojim saradnicima. Oni će vas podržati, ali ćete vi sami od sebe zahtevati još više. Ponekad će vaša očekivanja biti nerealno visoka. Budite realniji.

   

  ZDRAVLJE I SAVET: Osigurajte sebi kvalitetan san.

   

  JARAC

   

  LJUBAV: U svojim privatnim odnosima bićete otvoreni i opušteni. Spremnost da verujete drugima vratiće vam se na najbolji mogući način. Ne samo da ćete imati poverenje u partnera, nego će biti i obrnuto. Budite svesni i čuvajte to.

   

  KARIJERA: Vaš uticaj u poslu biće utemeljen na vašoj stručnosti i profesionalnosti. Ovih dana još ćete čekati neke informacije od saradnika koje mogu uticati na dalji razvoj posla, no uopšteno gledajući, sve je pod kontrolom i razvija se dobro.

   

  ZDRAVLJE I SAVET: Dugoročno gledajući, možete biti zadovoljni sobom.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Udomi, ne kupuj: Bobi je pronađen pored prometnog puta, bio je gladan i uplašen

   

  VODOLIJA

   

  LJUBAV: Uticaji ljubavnih planeta na vaš privatni život ovih dana će biti šareni. Čas će vam se činiti da je moguće baš sve, a drugi čas da nije moguće ništa. Biće potrebna dobra sposobnost prilagođavanja kako biste izdržali sve ove raznolike izazove.

   

  KARIJERA: Moguće je da ćete dobiti povećan obim poslova, no kako će isti biti sasvim zanimljivi, pa čak i prijatni, verovatno ćete u svim tim radnim zadacima uživati. Neki će istraživati nove finansijske kombinacije i razmišljati o ulaganjima.

   

  ZDRAVLJE I SAVET: Raste vaš interes za alternativu.

   

  RIBE

   

  LJUBAV: Uglavnom ćete više razmišljati o ljubavi, nego što ćete ljubiti. Neki će osećati iskušenje tajne ljubavne veze. Biće drugih koji će vas pozivati u svoje društvo, ali nećete biti sigurni koji im je motiv. Ne morate uvek sve da znate unapred.

   

  KARIJERA: Koliko ste dugo maštali o velikim poslovnim potezima, toliko sad imate prilike da pokažete svoje poslovno umeće ili znanje. Verovatno će se povećati vaš uticaj na druge u poslu, a na vama je da to prihvatite. Spremni ste za tako nešto.

   

  ZDRAVLJE I SAVET: Pokažite koliko ste profesionalni.

   

  NAJSREĆNIJI ZNAKOVI OVE NEDELJE: Vaga, Ovan, Jarac

   

  Novi nedeljni horoskop možete da pratite svake nedelje na informativnom portalu zrenjaninski.com.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Slobodno vreme