• Nedeljni horoskop za period od 19. do 25. avgusta

  Informativni portal zrenjaninski.com objavljuje nedeljni horoskop za period od 19. do 25. avgusta. Evo šta kažu zvezde – šta nas čeka tokom narednih nedelju dana.   OVAN   LJUBAV: Verovatno ćete biti nezainteresovani za neke značajnije ljubavne poduhvate. Rezultat je to zasićenja svakodnevnicom i potrebe za akcijom koje nema. Oni koji su u dužim vezama neka […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Nedeljni horoskop za period od 19. do 25. avgusta

  Informativni portal zrenjaninski.com objavljuje nedeljni horoskop za period od 19. do 25. avgusta. Evo šta kažu zvezde – šta nas čeka tokom narednih nedelju dana.

   

  OVAN

   

  LJUBAV: Verovatno ćete biti nezainteresovani za neke značajnije ljubavne poduhvate. Rezultat je to zasićenja svakodnevnicom i potrebe za akcijom koje nema. Oni koji su u dužim vezama neka održavaju solidan status quo.

   

  KARIJERA: Pred vama su nešto zahtevniji poslovni dani u kojima će se povećati odgovornost, a s njima idu i kontrole poslovanja. Zato budite spremni na sve, setite se svega onog što ste dosad postigli i s punim pravom se predstavite.

   

  ZDRAVLJE I SAVET: Osigurajte sebi više odmora.

   

  BIK

   

  LJUBAV: U vašim privatnim odnosima vladaće ležernost i opuštenost. Mnogi parovi uživaće bez pritiska da se negde mora izaći ili nešto nekom dokazati. Biće i onih koji će biti skloniji povlačenju i skrivanju emocija. Ne analizirajte previše.

   

  KARIJERA: Setite se samo koliko ste postigli u prošlosti, a najviše zato da motivišete sami sebe za budućnost. Kad vam nude nešto veliko, a vi posumnjate da to nije moguće ili da vi to ne možete, sami sebi pravite zatvoren put.

   

  ZDRAVLJE I SAVET: Razgibajte se u prirodi.

   

  BLIZANCI

   

  LJUBAV: Ako je dosad bilo praznina u ljubavi, ovih dana dočekaćete bolje prilike. Baš tako će se polako i postepeno vaš privatni život poboljšavati, a onda će se i osmeh polako vraćati na vaše lice. Nemojte ništa forsirati i sve će biti dobro.

   

  KARIJERA: Najradije biste se povukli u kuću i radili nešto iz kuhinje ili sobe. Neki će ove uticaje iskoristiti za prave kućne radove, pa će, čim se završi radno vreme, poći s posla kući gde će se pretvarati u prave majstore. Ono na poslu biće u drugom planu.

   

  ZDRAVLJE I SAVET: Idite ranije na spavanje.

   

  RAK

   

  LJUBAV: Sadržaji zabava i brojnost izlazaka na atraktivna mesta biće retko viđeni i doživljeni kao kod vas ovih dana. Neko će vas iritirati, ali nećete se dati isfrustrirati. Setićete se onih malih pažnji koje ljudima znače. Posebno prema vama dragoj osobi.

   

  KARIJERA: Sarađivaćete se svima oko sebe i to vrlo učinkovito. Mnoge će oči biti uprte u vas i od vas će se očekivati. Neki će povući poteze koji će imati uticaja na sve s kojima rade. Učiniće to temeljno, pa ni rezultati neće izostati.

   

  ZDRAVLJE I SAVET: Humorom pobedite brige.

   

  LAV

   

  LJUBAV: Pozitivno okruženje, vaša otvorenost i spremnost da izrazite ono što osećate, te naklonost druge strane, učiniće vam ove dane prijatnim. Oni koji još traže srodnu dušu lako će se približiti svakoj osobi suprotnog pola. Biće zanimljivo.

   

  KARIJERA: Na radnom mestu događaju se sve značajnije stvari, a poslovi dobijaju na kreativnosti. To je nešto što naprosto obožavate, pa ćete se poslu predati bez zadrške i bez ikakve rezerve. Izgaraćete, a ni rezultati neće izostati.

   

  ZDRAVLJE I SAVET: Odmarajte se po potrebi.

   

  DEVICA

   

  LJUBAV: Vaši poznanici ili prijatelji pozivaće vas na društvena okupljanja, a baš preko njih mogli biste sresti osobu koja će vas zaintrigirati. Zato prihvatite njihove pozive i budite otvoreni za ljubav. Oni u vezama biće opušteni i bezbrižni.

   

  KARIJERA: Na dnevni red dolaze zaostaci. Biće i onih koji će definitivno privesti kraju jednu fazu svog rada. Nova očekivanja su na pomolu, ali za njihovo ostvarivanje trebaće postaviti i nove temelje. Sada ćete utvrđivati nova merila poslovanja.

   

  ZDRAVLJE I SAVET: Idite u prirodu. Šetajte na suncu.

   

  VAGA

   

  LJUBAV: Većinu narednih dana potrudićete se da ispunjavate svoja ili nečija ljubavna očekivanja. Drugi deo nedelje donosi uživanje na tiši način, ali i dalje ćete biti zadovoljni i ispunjeni. Možda ćete samo smanjiti izlaske.

   

  KARIJERA: Ostvarili ste ciljeve iznad svih očekivanja i sad osećate potrebu za odmorom ili bar predahom. Ko može, neka putuje. Ko radi, verovatno će i dalje raditi revnosno, a neki će da menjaju kolegu, pa će raditi za dvoje. Izdržaće uz osmeh i šale.

   

  ZDRAVLJE I SAVET: Potrebno vam je više sna.

   

  ŠKORPIJA

   

  LJUBAV: Svako malo dolazićete u iskušenje da se posvađate, da prigovarate ili da kritikujete drugu stranu. Moguće je i obrnuto, da drugi kritikuju vas. Tek uz više humora i samokontrole stvari mogu krenuti na bolje. Potrudite se.

   

  KARIJERA: Najradije biste pokazali šta znate, ali osećate da nije još vreme da pokažete sve adute. U pravu ste. Neke stvari doći će bolje do izažaja ako pričekate još samo malo. Zato ih zasad ostavite skrivenim, pa makar otrpili i poneku frustraciju.

   

  ZDRAVLJE I SAVET: Pred vama je zanimljiv put.

   

  STRELAC

   

  LJUBAV: Prvi deo nedelje kao da će vas ljubav mimoilaziti, no od sredine sedmice neke će prepreke jednostavno nestati. S druge strane, pojaviće se i izazovne situacije kad ćete biti u poziciji da reagujete na provokacije. Nemojte.

   

  KARIJERA: Mogli biste se zateći u situaciji da nešto treba da žrtvujete ili da borbe za angažman budu takve da zapravo gubite. Kako god ispalo, prihvatite izazove i ne forsirajte stvari po svaku cenu. Rezultati će se zbrajati tek na kraju priče.

   

  ZDRAVLJE I SAVET: Budite fokusirani u svemu što radite.

   

  JARAC

   

  LJUBAV: Bićete zanimljivi drugima, zavodljivi, šarmantni i elokventni. Sve su to osobine kojima možete da ostvarite prijatna poznanstva, a možda i mnogo više. Nemojte da samujete jer su ovo vaši dani kad imate povećane šanse za ljubav.

   

  KARIJERA: Oni koji su se iskreno preispitali, znaju šta im je činiti i krenuće tim smerom. Oni koji još nisu razmislili o sebi, verovatno će se suočiti s posledicama sopstvenih ambicija i tek sad uvideti gde su pogrešili. Nakon toga idu napred.

   

  ZDRAVLJE I SAVET: Budite ljubazniji i otvoreniji.

   

  VODOLIJA

   

  LJUBAV: Zasićenost izlascima usmeriće vas na povlačenje. Najbolje ćete se osećati u svom domu, a ako je voljena osoba uz vas, tim bolje. Oni koji su još sami ipak će više boraviti u društvu, ali istovremeno njihova mašta kao da neće imati granice.

   

  KARIJERA: U poslu ćete se malo nadmudrivati. Utehu ćete nalaziti u privatnom životu. S autoritetima trenutno ne stojite najbolje, pa pazite kako s njima sarađujete. Ne insistirajte na svojim idejama, jer još nije vreme da se neke od njih ostvare. Izdržite.

   

  ZDRAVLJE I SAVET: Idite u teretanu ili na trčanje.

   

  RIBE

   

  LJUBAV: Dok ćete vi razmišljati o svojoj ljubavnoj prošlosti, vaša ljubavna sadašnjost polako će vam izmicati iz ruku. Moguće je da propustite neku ljubavnu priliku jer spavate. Oni u vezama ipak će naći zajednički jezik s voljenom osobom.

   

  KARIJERA: Da biste poboljšali ono što radite, morate se otvoriti i više sarađivati s drugima. Stav da je neko bogom dan nije dobar, a pogotovo kad to mislite za sebe. Poradite na vlastitoj analizi i sve će vam biti jasnije, a onda i lakše.

   

  ZDRAVLJE I SAVET: Dobro je boraviti u prirodi. Ona osvežava.

   

  TOP 3: Lav, Bik, Vaga

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Slobodno vreme