• Na balkonu Gradske kuće u Zrenjaninu od danas LED ekran

  U toku su poslednje pripreme za centralni događaj u okviru tradicionalne manifestacije „Buđenje proleća“. On će u Zrenjaninu biti održan u subotu, 21. marta.   Na balkonu Gradske kuće već se postavlja LED ekran, na kojem će se odbrojavati vreme do zvaničnog početka proleća, uz prigodne fotografije i zvuke dela klasične muzike.   Iz Turističke […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Na balkonu Gradske kuće u Zrenjaninu od danas LED ekran

  U toku su poslednje pripreme za centralni događaj u okviru tradicionalne manifestacije „Buđenje proleća“. On će u Zrenjaninu biti održan u subotu, 21. marta.

   

  Na balkonu Gradske kuće već se postavlja LED ekran, na kojem će se odbrojavati vreme do zvaničnog početka proleća, uz prigodne fotografije i zvuke dela klasične muzike.

   

  Iz Turističke organizacije Grada Zrenjanina podsećaju da će od 15. marta do 15. aprila na Trgu slobode biti organizovana manifestacija „Buđenje proleća“. U okviru nje će se održati prodajna izložba rukotvorina i proizvoda iz domaće radinosti.

   

  „Pozivamo sve zainteresovane zanatlije, udruženja, aktive žena, preduzetnike i druga pravna lica da učestvuju u  manifestaciji. Oni mogu da se jave Turističkoj organizaciji Grada Zrenjanina na telefon 023 523 160, svakog radnog dana od 9 do 13 časova. Učesnicima će biti obezbeđeni besplatni prodajni štandovi. Poziv je otvoren dok se ne popune raspoloživa mesta“, napominju u TO Zrenjanin.

   

  Više o manifestaciji „Buđenje proleća“ možete PROČITATI OVDE.

   

  Pročitajte još: Rotarakt klub Zrenjanin organizovao „Likovni konkurs“ za osnovce (Foto)

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 1

  1. Na balkonu Gradske kuće u Zrenjaninu od danas LED ekran
   VALJDA STE, PRE POSTAVLJANJA EKRANA, POČISTILI PTIČIJI, DA IZVINETE, IZMET!!!???
   USPUT, DA LI RADI ONAJ STARI SAT, KOJI POKAZUJE VREME NA 3 MESTA?
   ILI, NISMO STRUČNJACI ZA SATOVE!?
   PITANJA IZ ELEMIRA!

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin