• MODNA BLOGERKA JOVANA BOVAN O UTISCIMA IZ DUBAIJA

  ZRENJANIN – Jovana Bovan, zrenjaninska blogerka, već sedam meseci živi i radi u Dubaiju. Ovih dana kratko boravi u rodnom gradu, pa smo iskoristili priliku da je pitamo kako izgleda život u ovoj, nama dalekoj i egzotičnoj destinaciji.     – Otišla sam da probam, da vidim, da dobijem neke nove ideje i zasad sam […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  MODNA BLOGERKA JOVANA BOVAN O UTISCIMA IZ DUBAIJA

  ZRENJANIN – Jovana Bovan, zrenjaninska blogerka, već sedam meseci živi i radi u Dubaiju. Ovih dana kratko boravi u rodnom gradu, pa smo iskoristili priliku da je pitamo kako izgleda život u ovoj, nama dalekoj i egzotičnoj destinaciji.

   

  jovana bovan

   

  – Otišla sam da probam, da vidim, da dobijem neke nove ideje i zasad sam zadovoljna – priča Jovana za portal zrenjaninski.com. – Dubai je vrlo specifičan grad. Stecište je svetskog luksuza i glamura. Ako kažem da u Dubaiju živi 12 odsto domicilnog stanovništva, a da su sve ostalo stranci, mislim da sam rekla dovoljno.

   

  Jovana dodaje da se u Dubaiju živi potpuno drugačije nego ovde.

   

  – Puno se radi, nema mnogo slobodnog vremena. I dosta se vremena provodi u zatvorenom prostoru. Sada su tamo tropske vrućine i boravak van klimatizovanog prostora je nezamisliv – kaže Jovana.

   

  jovana bovan

   

  Kad ima slobodnog vremena, Jovana ga posvećuje svom blogu „My petite story“.

   

  – Fotografišem, snimam, montiram, postavljam. Inspiracije ima dovoljno, moda je tamo luksuzna, glamurozna, na jednom mestu su svi svetski brendovi. U Dubaiju ima mnogo domaćih dizajnera i mogu reći da ih oni izuzetno cene – ističe naša sagovornica i dodaje da je Dubai liberalan što se tiče odevanja, da je sve dozvoljeno, za razliku od nekih konzervativnijih islamskih zemalja.

   

  Jovana se sledeće nedelje vraća u Dubai.

   

  – Biću tamo dok mi bude zanimljivo. Inače se ljudi u Dubaiju ne zadržavaju dugo. Dođu da zarade i nastavljaju dalje, ili se vraćaju u svoju zemlju. Nema preteranog vezivanja, zna se da bilo koja veza tamo ne može da traje dugo – naglašava Jovana.

   

  jovana bovan

   

  Jedino što joj jako nedostaje jeste – hrana.

   

  – Navikla sam se na sve, ali na hranu nikako – smeje se.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Slobodno vreme