• Mališani pripremali zdravu hranu na izletištu Tisa (Foto)

  Na izletištu Tisa, nadomak Zrenjanina, juče je organizovano snimanje novih epizoda Biser Nutri Akademije pod nazivom „Kuvajmo zdravo na Tisi“.   Biser Nutri Akademija je društveno odgovoran projekat zrenjaninske kompanije „Mlekoprodukt“. On se bavi zdravom ishranom dece na teritoriji Srbije.   Deca koja su učestvovala u jučerašnjem snimanju su, pored pripreme zdrave hrane u prirodi […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Mališani pripremali zdravu hranu na izletištu Tisa (Foto)

  Na izletištu Tisa, nadomak Zrenjanina, juče je organizovano snimanje novih epizoda Biser Nutri Akademije pod nazivom „Kuvajmo zdravo na Tisi“.

   

  Biser Nutri Akademija je društveno odgovoran projekat zrenjaninske kompanije „Mlekoprodukt“. On se bavi zdravom ishranom dece na teritoriji Srbije.

   

  Deca koja su učestvovala u jučerašnjem snimanju su, pored pripreme zdrave hrane u prirodi sa kuvarskim šefom, profesorom u Ekonomsko-trrgovinskoj školi „Jovan Trajković“ iz Zrenjanina Borisavom Lovićem, učila i o zdravim namirnicama i životnim navikama, ali i o ekologiji i očuvanju prirodnog okruženja. Mališani su se družili i sa pedijatrom dr Jelenom Jovanović, pevačicom i kompozitorkom Leontinom Vukomanović i dečijim horom „Čarolija“. Članovi hora su ovom prilikom otpevali i dve pesme koje za cilj imaju podizanje ekološke svesti.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Škola „Uroš Predić“ i „Mlekoprodukt“ nude jedinstvenu priliku za obrazovanje

   

  Organizatori događaja dodaju da je priroda na izletištu Tisa pravi raj za ovakve aktivnosti i da je ovo bilo još jedno prelepo druženje. Deca i izletnici su iskoristili priliku da se fotografišu sa Leontinom, a svi zajedno su učestvovali u đuskanju i pevanju pokraj banatske reke.

   

   

  Biser Nutri Akademija promoviše zdravu ishranu dece

   

  Podsetimo, kako su gojaznost i nepravilna ishrana dece postali ozbiljni društveni problemi u našoj zemlji, kompanija „Mlekoprodukt“, kao deo grupe „Savencia Fromage & Dairy“, odlučila je da pruži svoj doprinos rešavanju ovog problema. To čini kroz edukaciju dece, roditelja, predškolskog i školskog kadra o važnosti pravilne ishrane u razvoju deteta.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Biser Nutri Akademija promoviše zdravu ishranu dece u skladu sa Pravilnikom o bližim uslovima za organizovanje, ostvarivanje i praćenje ishrane učenika u osnovnoj školi kao i u predškolskim ustanovama koje je usvojilo Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. Akcija se sprovodi u saradnji sa relevantnim institucijama u zemlji.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Održano četvrto finale takmičenja „Mladi poslastičar“

   

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Slobodno vreme