• „LETNJE DEČIJE ČAROLIJE“ U AVIV PARKU ZRENJANIN

  ZRENJANIN – Aviv Park Zrenjanin poziva mališane i njihove roditelje da u subotu, 29. jula, u 18 časova, dođu na „Letnje dečije čarolije“.     „Družićete se uz pesmu i igru sa fenomenalnim glumcima, zabavljaćete se uz veselu predstavu koja se zove „Čorbica bal“, a pre veselog bala moći ćete da oslikate lica kod naših […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  „LETNJE DEČIJE ČAROLIJE“ U AVIV PARKU ZRENJANIN

  ZRENJANIN – Aviv Park Zrenjanin poziva mališane i njihove roditelje da u subotu, 29. jula, u 18 časova, dođu na „Letnje dečije čarolije“.

   

  letnje-decije-carolije

   

  „Družićete se uz pesmu i igru sa fenomenalnim glumcima, zabavljaćete se uz veselu predstavu koja se zove „Čorbica bal“, a pre veselog bala moći ćete da oslikate lica kod naših face painting animatora“, poručuju iz Aviv Parka Zrenjanin.

   

  Što se tiče fenomenalne predstave za decu, evo kratkog opisa šta vas očekuje dok je budete gledali:

   

  „Stanovnici jedne neobične bašte organizuju veliki Čorbica bal. Šargarepa Lepa i Luk Luka i pre nego što dobiju pozivnice, shvataju da na bal neće biti pozvan njihov prijatelj Graško Draško. On se nakon posete francuskog prijatelja jako uobrazio i počeo je da vređa ostalo povrće. Kroz niz komičnih situacija Luka i Lepa, uz pomoć dece, pokušavaju da mu pokažu da nije lepo što se toliko pravi važan i da je to razlog zbog kojeg on neće ići na bal…“

   

  Da li će u tome uspeti? Dođite u subotu i pogledajte šta će se dalje dogoditi u ovoj predstavi!

   

  „Čekamo vas na „Letnjim dečijim čarolijama“ u subotu, 29. jula, u Aviv Parku Zrenjanin. Dobro nam došli“, navodi se u pozivnici.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Slobodno vreme